Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


PAKAR TOP OVERHAUL JIMAT RM125 zerocarbon_perai's profile photo/

PAKAR TOP OVERHAUL JIMAT RM125

@zerocarbon_perai

Images by @zerocarbon_perai

Proses sedutan Formula ZeroCarbon ke dalam ruang pembakaran enjin, melalui hose sewaktu enjin hidup dlm keadaan panas.. Kerak² Karbon mudah dilembutkan setelah enjin (Piston & Valve) dalam keadaan panas..!! Decarbonise proses!!! 10 minit sahaja ... Mudah Jimat dan Cepat !!! Hubungi 012-9674592 #kelebihanzc #Myvi #cucicarbon #sirimapprove

23.2.2017 18:07:51 0

Tudia..... Banyak molekul Karbon kluar... Macam fogging !!! Itulah proses pembersihan Karbon, decarbonise proses.. Menggunakan produk Zerocarbon !!! 10 minit sahaja !!! Jimat kos TopOverhaul !!! Jangan segan² menghubungi 012-9674592.. Call @ WhatsApp Only !!! #Asap #myvi #throttlebody

23.2.2017 18:03:26 0

High Quality Carbon Cleaner... Membersihkan Kerak Karbon di dalam ruang pembakaran enjin (combustion chamber) tanpa melakukan proses TopOverhaul !!! ZEROCARBON boleh dan selamat digunakan utk semua jenis enjin (kereta,Van, Lori, bas, motorsikal dll) Kenapa Anda Perlu Bazirkan Wang yg banyak utk TopOverhaul enjin kesayangan anda ??? Dapatkan SERVIS TERBAIK dari kami... Hubungi 012-9674592.. RM125/botol.. Best Choice !!! #HighQualityCarbonCleaner #kelebihanzc #ExtremelyDifferent

18.2.2017 17:14:59 1
Sponsored ads

Enjin lama tapi masih OK.. Tiada masalah mkn minyak hitam..cuma kebocoran bahagian head cover.. Masalah hanyalah, KURANG POWER, PEDAL BERAT, LAMBAT PICK UP..MAKAN PETROL.. PUNCA nya: Kerak Karbon sahaja,..berkerak pada permukaan piston, permukaan injap², ruang pembakaran, intake manifold dan exhaust manifold.. Apa perlu dibuat, BRG spare part mgkn payah ditemui, utk lakukan TopOverhaul.. Kami ada Cara mudah, teknologi Jepun.. Decarbonise sahaja dengan produk ZEROCARBON.. ZEROCARBON bertindak pada Karbon ² dgn cepat melembutkan dan mencairkan kerak² karbon pada system pembakaran enjin, cairan karbon akan menjadi molekul halus setelah dibakar bersama² fuel semasa injap minyak di tekan.. Mudah Cepat dan Jimat !!! Hubungi 012-9674592 Hubungi 012-9674592 #mazda323 #alternatifTopoverhaul #kelebihanzc #No1carboncleaner

17.2.2017 21:08:58 0

Selesai Cuci Carbon enjin Mazda 323 di Sbrg Jaya.. Taman Semilang.. Ayuh servis ruang pembakaran enjin kenderaan anda.. Servis kami memang terbaik !!! Dapatkan produk magic ZeroCarbon. Formulasi Japan.. * Pemanduan lebih lancar * Pedal myk terasa ringan * Pickup @ Daya pecut bertambah Hubungi terus Harith 012-9674592 #mazda323 #kelebihanzc

12.2.2017 14:35:09 4

Kereta dah rasa berat walaupun tiada beban?? Makan petrol..??? Bunyi kasar..??? Sudah tiba masa nya utk servis bahagian pembakaran enjin kenderaan anda..!!!! Mudah Jimat Cepat !!! Hanya dengan Produk Unggul Malaysia, ZEROCARBON.. NO.1 CARBON CLEANER IN MALAYSIA Call @ WhatsApp 012-9674592 #CuciCarbonCaraJepun #ProdukUnggulMalaysia #kelebihanzc

7.2.2017 19:53:34 4

Teknologi Terkini, Terbaik, High Quality dari Jepun.. Formula Hebat berasaskan Petroleum.. Melarutkan kerak2 karbon di dlm intake manifold, combustion chamber, permukaan piston, permukaan valve, dan sparkplug..serta exhaust manifold... www.zerocarbon.my Hubungi 012-9674592 #bmwzerocarbon #HighQualityCarbonCleaner

4.2.2017 14:43:28 3

Alhamdulillah... Baru selesai decarbonise enjin BMW 320i..!!! Kaedah terkini, jimat kos utk pembersihan kerak² karbon di dalam ruang pembakaran enjin.. Cuci piston, valve, spark plug dan dinding kebuk pembakaran enjin.. 10 minit sahaja dgn formula Hebat, ZEROCARBON.. TERUS DIAL 012-9674592 TERUS WHATSAPP 012-9674592 RM125 SEBOTOL.. #kelebihanzc #bmwzerocarbon #sirimapproved

4.2.2017 09:29:02 6

VIRAL....VIRAL...VIRAL....VIRAL... SHARE....SHARE...SHARE.... PLEASE!!! bukan sebarangan produk carbon cleaner!!! Memang terbaik Produk Zerocarbon ni.. Anda x perlu ragu.. Ramai sudah menggunakan nya...!!! Kami menanti panggilan dari anda..!!! ZEROCARBON !!! ZEROCARBON !!! ZEROCARBON !!! Type google mesti ZEROCARBON je..!!! Haha... WhatsApp ZC lokasi anda ke 012-9674592 RM125 sebotol.../free postage Semenanjung!!! RM135 sebotol.../free postage Sabah Sarawak!! www.zerocarbon.my IG: zerocarbon_perai #fast2zerocarbon #pikapringan #laju #PakarCuciCarbon #inisiatiftopoverhaul #kelebihanzc

3.2.2017 08:55:39 1
Sponsored ads

Inilah kehebatan formula Formulasi dari Jepun ni.. Based on Petroleum.. New technology dalam dunia pemotoran.. Membersihkan kerak² karbon TANPA perlukan Cost Yang Mahal.. Zerocarbon suatu inovasi, InisiatifTopoverhaul enjin.. Buatapa nak TopOverhaul, sedangkan komponen enjin ok, cuma nk Cuci Karbon sahaja !!! Guna produk Hebat ini... zero carbon 7 KelebihanZC 1. Diiktiraf SIRIM 2. AlternatifTopoverhaul 3. Enjin jadi senyap mcm enjin baru 4. Enjin x gegar dah. 5. Senang enjin dihidupkan 6. Rpm lebih stabil 7. Pedal myk lembut 8. Pikap sedap mcm enjin baru 9. JIMAT PENGGUNAAN FUEL 10. PENUKARAN GEAR LEBIH LANCAR BUKAN 7 TAPI 10 KELEBIHAN...!!! Tak Percaya ??? Tak Logik.... Buka plug, tgok plug... Suluh dlm block enjin, tgok permukaan piston... Hitam dan berkerak kan ???? Pasang semula, lakukan proses decarbonise dgn Zerocarbon..!!! Selepas sehari @ dua test drive, buka plug n tgok perubahan..!!!! Nak Cuba??? Type ZC Lokasi Anda...wasssap ke 012-9674592 @ comment Nak ZC ..;) #fast2ZeroCarbon #kelebihanzc #lajugiler #sirimapproved #PakarCuciCarbon PLEASE SHARE...!!!!

2.2.2017 18:24:22 9

Alhamdulillah... Berkesan selepas penggunaan Zerocarbon. Teknologi JEPUN InisiatifTopoverhaul !!! Cuci kerak² karbon.. Intake manifold bersih, ekzos manifold bersih, combustion chamber bersih...!!! Lebih mantap dari Proses TopOverhaul, kerana ZeroCarbon membersihkan 3 tempat.. 1. Intake manifold 2. Combustion chamber 3. Exhaust manifold. Memang berkesan... Smoothly . 012-9674592 012-9674592 Order Now!!!! Free postage #kelebihanzc #sirimapproved #jimatgiler #cucicarbon #zcutara #pakarcucicarbon

1.2.2017 09:07:08 2

Pembersihan karbon cara Jepun... Diiktiraf SIRIM !!! Boleh digunakan utk semua kenderaan domestic @ ContinentalCar.. Bas-Lori-Van-MPV-kereta-Motor #CuciCarbonCaraJepun #kelebihanzc #estima 012-9674592 Pakar CuciCarbon InisiatifTopoverhaul RM125/botol Semenanjung RM135/botol Sabah Sarawak

31.1.2017 20:33:21 0

Cara Mudah dan Berkesan mencuci karbon ²... Tidak perlu buang masa dan Wang ringgit yg byk utk TopOverhaul enjin. Teknologi Jepun.. ZEROCARBON !!! Memudahkan anda di luar Sana.. Buat sendiri pun boleh !!!! 012-9674592 #mudahdotcom #kelebihanzc #jimatgiler #InisiatifTopoverhaul

31.1.2017 20:21:30 3

Toyota Estima 3.0.. Inisiatif mudah TopOverhaul.. Utk pembersihan kerak karbon yg mengganggu prestasi enjin... Dapatkan ZEROCARBON sekarang !!! RM125 sebotol Semenanjung RM135 sebotol Sabah Sarawak #jimat #pakar #fuel

31.1.2017 20:18:09 0

Harga Petrol naik lagi.. In Sya Allah ZeroCarbon boleh Bantu.... Dgn pembersihan kerak karbon mmg dapat membantu anda utk jimatkan kembali penggunaan Petrol @ Diesel 012-9674592 Harith #petrol #pakar #Fuel #jimat

31.1.2017 20:15:30 1
Sponsored ads

Proton Iriz... Dah 50,000km.. Cuci Carbon di dalam ruang pembakaran enjin utk mantapkan performance...!!! NOTE: Zero Carbon, membersihkan kerak² karbon yg menjejaskan volumetric efficiency kemasukkan fuel dan udara ke dlam ruang bakar (engine combustion chamber). Kerak Karbon adalah punca masalah enjin anda semput, kurang berkuasa, makan Petrol @ diesel.. Service Combustion chamber anda SEKARANG!!! Mileage 20,000 km sudah boleh melakukan service pembersihan Karbon ini... Decarbonise process !! 10 minit sahaja !!! Kelebihan Zerocarbon ???? ====================== 7M 1. Mencuci karbon dalam enjin seperti baru semula. Carbon inilah yg menyebabkan kenderaan menjadi berat (tiada kuasa pecutan). 2. Menambah lagi kuasa pecutan (pick up) kenderaan anda. 3. Mendapat result seperti melakukan top overhaul. 4. Menjadi pemanduan lebih lancar. 5. Menstabilkan & meningkatkan RPM. 6. Menjimatkan penggunaan bahanapi 20-30%.. 7. Mengurangkan gegaran dan bunyi kasar enjin. >> Kami turut mencari bengkel² yg berminat utk menjual produk Zerocarbon ini.. Hubungi 012-9674592 Hubungi 012-9674592 ✔ZeroCarbon telah diuji SIRIM.. ✔Ada menjalani Ujian Dyno.. ✔Diuji pada kereta lumba di litar Sepang.. ✔Penaja Event² Pemotoran di Malaysia.. Apa Tunggu lagi...!!!! layari www.zerocarbon.my Page: https://m.facebook.com/zcUtara #zerocarbonPerai #sirimapproved #LebihDayaPecutPikap Jumpa anda di Ampang..!!! Saya kini di KL 28-30hb January 2017 Call@ WhatsApp 012-9674592 #CuciCarbonCaraJepun #kelebihanzc #PakarCuciCarbon #LulusSIRIM

28.1.2017 05:46:44 0

MYR125 ZEROCARBON- TAMBAH PICKUP, FUEL SAVER Saya Harith, Master Dealer Zerocarbon.. Pakar Cuci Carbon Enjin Kenderaan.. Kami hanya Ada 1 produk yg berkualiti tinggi, di mana formula Zero Carbon mampu membersihkan sehingga 90% kerak² karbon di dalam ruang pembakaran enjin tanpa PERLU MELAKUKAN PROSES TOPOVERHAUL !!! ZEROCARBON adalah inovasi JEPUN, sebagai alternatifTopoverhaul. Alternatif mudah•cepat•jimat dalam proses membersihkan kerak karbon. KARBON: Terhasil @ terbentuk semasa proses pembakaran campuran bahanapi dan udara di dalam ruang pembakaran enjin. Pembentukan karbon² ini, kelamaan akan berkerak di dalam ruang pembakaran enjin, terutama pada permukaan atas piston, injap² dan spark plug. KERAK KARBON: Kerak Karbon mengganggu volumetric efficiency kemasukkan fuel dan udara di dalam ruang bakar.. Isipadu fuel yg tidak cukup menjadikan enjin anda kurang berkuasa, anda PERLU TEKAN THROTTLE LEBIH utk dapatkan kuasa enjin yg diingini. BETUL kan???? So, sila Dapatkan ZEROCARBON sekarang !!! >>Proses pembersih hanya ambil masa 10-15 minit.. Tak Perlu ke bengkel lagi !! >> Kami turut mencari bengkel² yg berminat utk menjual produk Zerocarbon ini.. Hubungi 012-9674592 Hubungi 012-9674592 ZeroCarbon telah diuji SIRIM.. Ada menjalani Ujian Dyno.. Diuji pada kereta lumba di litar Sepang.. Penaja Event² Pemotoran di Malaysia.. Apa Tunggu lagi...!!!! layari www.zerocarbon.my Page: https://m.facebook.com/zcUtara #zerocarbonPerai #sirimapproved #LebihDayaPecutPikap

27.1.2017 08:01:54 4
Sponsored ads

Pakar Cuci Carbon, Tambah Pick up, Jimat kembali penggunaan Petrol..!!!! 012-9674592 ZEROCARBON: mencairkan kerak karbon di dalam ruang pembakaran enjin (combustion chamber).. Membersihkan permukaan atas piston, injap² dan ruang pembakaran enjin.. www.zerocarbon.my

25.1.2017 07:13:51 8

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday