Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#surihatimrpilot Instagram Medias

SWIPE FOR MORE COLORS RM100 SM RM110 SS . ---------------------------------- WHATSAPP +6013-9138138 (FAEZ) ---------------------------------- . Gred AAA #sayajualhandbagmurah #semogamurahrezeki #surihatimrpilot #sayajualhandbagonline #servislikemurah #swaplikefree #ajl31 #handbagmurahmalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sayajualhandbag #ctdk #irmahasmie #epilogsebuahnostalgia #cucimata #uqashasenrose #himpunanceritalawak #instashopmalaysia #mirafilzah #handbagmalaysia #ladieshandbag #bagtanganwanitamurah #handbaghipster #7harimencintaimu #handbagraya2017 #handbagmalaysiamurah #whj24434 #afee221 #kalbubrandshandbag .

28.2.2017 06:06:30 0

Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit. Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis: 1. Jerawat Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur. Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut. Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema. Kini nak lagi mudah jom beli produk set Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda Bagi yang ingin cantik macam mira filzah Saya syorkan guna produk #skincare5in1 Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist Berminat sila whatsap. SUHA +60111 695 2941 . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

28.2.2017 06:06:15 0
Sponsored ads

Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ?? . ❎jerawat ❎berminyak ❎berparut ❎jeragat ❎liang pori terbuka ❎kusam dan berminyak ❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih ✔xperlu pening2 kepala memikirkannya ✔xperlu ragu2 ✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. . Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) . ➜ 100% HALAL ➜ APPROVED BY KKM ➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? Whatsapp @ 0169313439 Whatsapp @ 0169313439 Whatsapp @ 0169313439 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

28.2.2017 06:04:34 0

SWIPE FOR MORE COLORS RM120 SM RM130 SS . ---------------------------------- WHATSAPP +6013-9138138 (FAEZ) ---------------------------------- . Gred AAA #sayajualhandbagmurah #semogamurahrezeki #surihatimrpilot #sayajualhandbagonline #servislikemurah #swaplikefree #ajl31 #handbagmurahmalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sayajualhandbag #ctdk #irmahasmie #epilogsebuahnostalgia #cucimata #uqashasenrose #himpunanceritalawak #instashopmalaysia #mirafilzah #handbagmalaysia #ladieshandbag #bagtanganwanitamurah #handbaghipster #7harimencintaimu #handbagraya2017 #handbagmalaysiamurah #whj24434 #afee221 #kalbubrandshandbag .

28.2.2017 05:59:45 0

Face mist formula baru dengan tambahan vitamin a & e .. . So lepas ni, face mist kami lebih berkualiti sebab kandungan utama face mist ni ialah VIT C (utama),A,E + ROSE .. . boleh pakai selama 1-2 bulan jika disimpan pd suhu normal atau sejuk.. Best tauuuuu . Jom jaga kulit muka jom.. Skrng cuaca panas, utk elakkan muka kering kusam n kulit rasa pns, sembur je face mist ke muka . RM29 jerr exc post . Nk order whatsapp jer sis ye 013-4478528 . . #norbeautyhouse #homemadeproduct #lipcare #hairserum #facemist #bebaskimia #tipskecantikan #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #biarakujadipenunggu #cintarollercoaster #seindanluna #surihatimrpilot #hantupunyabos #january #2017 #jejakkarmila #sumpahibu #eksperimencinta #payday #harigaji #sayangpapasayatak #loveyoumisspomen #ajl31 #jepsari yanti #jepsari #mehsandarpadaku

28.2.2017 05:59:44 0

SWIPE FOR MORE COLORS RM110 SM RM120 SS . ---------------------------------- WHATSAPP +6013-9138138 (FAEZ) ---------------------------------- . Gred AAA #sayajualhandbagmurah #semogamurahrezeki #surihatimrpilot #sayajualhandbagonline #servislikemurah #swaplikefree #ajl31 #handbagmurahmalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sayajualhandbag #ctdk #irmahasmie #epilogsebuahnostalgia #cucimata #uqashasenrose #himpunanceritalawak #instashopmalaysia #mirafilzah #handbagmalaysia #ladieshandbag #bagtanganwanitamurah #handbaghipster #7harimencintaimu #handbagraya2017 #handbagmalaysiamurah #whj24434 #afee221 #kalbubrandshandbag .

28.2.2017 05:56:04 0

. Testimoni !! ' PEWIIT SKINCARE ' . Asal nak keluar rumah je kene touch up banyak2 kat muka ! Ambil banyak masa nak bersiap kan ? penat tau ! Cik abang pon marah asyik kene tunggu lama. . SEKARANG TAK PERLU LAGI :) . Hanya guna 5 in 1 nie je dah sgt cunn !!! . Dalam 1set ada ➜ Sabun kulit kayu manis (50grm) ➜ Day cream 20grm++ (uv protaction SPF50) ➜ Night cream 20grm++ (alovera + vitamin A ,C E) ➜ Cream treatment 20grm++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) ➜ Pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) . Sesuai utk yg mengalami masalah: ➽ Kulit berminyak ➽ Kulit kusam ➽ Kulit berjeragat ➽ Kulit berjerawat ➽ Masalah blackhead & whitehead ➽ Masalah pigmentasi ➽ Kulit gelap ➽ Masalah jerawat resdung . Nak Cantekkk tu senang , buat apa susah-susah ! . ================ Nak FREE GIFT tak? ================ Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) . ➜ 100% HALAL ➜ APPROVED BY KKM ➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? Whatsapp @ 0172549234 Whatsapp @ 0172549234 Whatsapp @ 0172549234 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

28.2.2017 05:54:53 0
Sponsored ads

BYL-3268 - Tiffa Jubah Size: One Size (muat sehingga saiz XL) . - Tidak jarang dan mudah digosok - Material como crepe yang popular di pasaran sekarang - A-line silhouette - Zip tersembunyi di bahagian hadapan. - BF friendly, sesuai untuk ibu yang menyusu anak Ukuran Bahu: 43 cm Dada: 106 cm Pinggang: 108 cm Pinggul: 120 cm Lengan: 48 cm pergelangan tangan: 24 cm Panjang: 136 cm Panjang Lengan: 59 cm Material : Como Crepe Harga : RM 49.00 Postage 1 helai Semenanjung RM7 Sabah RM11 Sarawak RM10 #jubah muslimah #muslimahfashion #muslimahjubah #jubah murah #raya2017 #jubah raya #bazarjubah #jubah moden #jubah #bajubffriendly #bfjubah #surihatimrpilot #sayangpapasayatak

28.2.2017 05:53:46 0

JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . pewiit skincare 5in1 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata. Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- OIL CONTROL Memudarkan kesan parut. Kulit lebih halus Mencerahkan kulit Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. . 1 set mengandungi: Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) Day Cream (uv protection SPF50) Night Cream (merawat serta memelihara kulit) Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? Whatsapp @ +60111 695 2941 Whatsapp @ +60111 695 2941 Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

28.2.2017 05:53:33 0

Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit. Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis: 1. Jerawat Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur. Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut. Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema. Kini nak lagi mudah jom beli produk set Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda Bagi yang ingin cantik macam mira filzah Saya syorkan guna produk #skincare5in1 Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist Berminat sila whatsap. Arina +6016 9313439 . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

28.2.2017 05:50:52 0

. Testimoni !! ' PEWIIT SKINCARE ' . SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!! MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!! PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!! Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya.. kesan yang cepat lagi berganda.. ada kelulusan KKM lg tw.. . Setiap pembelian set 5 in 1.. anda akan dapat (terhad kpd 99 org terawal) ✅ FREE TONER COLLEGEN 125ML ✅ FREE FOUNDATION CREAM ✅ FREE 4 MASK SHISHEIDO ✅ FREE POSTAGE . Skincare 5 in 1 ni ad.. ➽ Day Cream ➽ Night Cream ➽ Cream Treatment ➽ Scar serum ➽ Sabun pewiit . Cepat grab guyss... Harga promosi dan gift terhad kpd 99 Orang terawal shj . whatsapp 017 2549234 whatsapp 017 2549234 whatsapp 017 2549234 . . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

28.2.2017 05:47:50 0

SWIPE FOR MORE COLORS RM110 SM RM120 SS . ---------------------------------- WHATSAPP +6013-9138138 (FAEZ) ---------------------------------- . Gred AAA #sayajualhandbagmurah #semogamurahrezeki #surihatimrpilot #sayajualhandbagonline #servislikemurah #swaplikefree #ajl31 #handbagmurahmalaysia #bazaarpaknil #lokalah #sayajualhandbag #ctdk #irmahasmie #epilogsebuahnostalgia #cucimata #uqashasenrose #himpunanceritalawak #instashopmalaysia #mirafilzah #handbagmalaysia #ladieshandbag #bagtanganwanitamurah #handbaghipster #7harimencintaimu #handbagraya2017 #handbagmalaysiamurah #whj24434 #afee221 #kalbubrandshandbag .

28.2.2017 05:46:24 0

Jika benar sayang, bimbinglah kami ke jalan benar. -Suara Hati Suri- . Assalamualaikum Cinta Lillahi Taala . follow fb Mimi ye untuk kata-kata semangat! jangan pernah kesal dengan segala kegagalan dalam kehidupan. . ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓ ➡️ 01128509986 @suarasuri ┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛ #motivasi pagi #motivasi #motivasi diri #motivasi hidup #ummi_mall #terapiinstagram #SuriHatiMrPilot #surihatibaby #neelofa #telekungtalk #shopwithinstastyle #honeydew_hanni #jsd2u #bazaarpaknil #jamususukdaraofficial #ummibeautymall #secretskinwhitekawaiiofficial #cikguseo #teamsuperti #suarahati #suarahati suri #mimiaj #pomihelp #dramaqueen #dramamelayu #dramameletoptv3

28.2.2017 05:46:08 0

Nothing is impossible! ::: Need eyelash that looks FULLER, CURLER & VOLUMINOUS yet unbelievable NATURAL looking wherever you go with any of your favourite style ‼ ✅ Original Mink / 3D Mink Fur ✅ High Quality Silk / 3D Silk Fibre ✅ Luxurious Hand-Crafted ::: Link in bio and check out the latest styles that all makeup artist are crazy about! whatsapp / call us Malaysia/Asia +60107006599 or +60192583090 Europe/International +46737746522 Or us at enquiry@thenchantress.com for any info We ship ✈️ worldwide ::: #surihatimrpilot #kimk #gigihadid #makeup #kendalljenner #makeup lover #makeup artist #muamelaka #makeup forever #selfie #makeup tutorial #makeup #gegarvaganza3 #parisfashionweek #muajb #onlineseller   #muakl #muaselangor   #sephora #muajohor #muaseremban #muapahang #ootd #beautyblogger #makeup guru #muaperak   #muamelaka #hudabeauty #fashionblogge

28.2.2017 05:43:30 2

. Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat: ✅ Free Postage ✅ Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✅ Free Pellavina toner facial collagen (RM38) . TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR .. RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. ➽ Pellavina toner facial collagen (125ml) yg beharga RM38 kami nk bagi free ➽ FOUNDATION BB CREAM PEWIIT yg beharga RM28 kami nk bagi free . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ whatsapp 0172549234 whatsapp 0172549234 whatsapp 0172549234 . . . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

28.2.2017 05:40:59 0
Sponsored ads

JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . pewiit skincare 5in1 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata. Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- OIL CONTROL Memudarkan kesan parut. Kulit lebih halus Mencerahkan kulit Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. . 1 set mengandungi: Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih) Day Cream (uv protection SPF50) Night Cream (merawat serta memelihara kulit) Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat) Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? Whatsapp @ 0169313439 Whatsapp @ 0169313439 Whatsapp @ 0169313439 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavina hq #pewiitskincare #pewiitskincare hq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajual murah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

28.2.2017 05:39:19 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday