Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#printedshawl Instagram Medias

LUCIA Instant Both Syar'i & Dynamic Style in ONE HIJAB. LUCIA ini adalah inovasi dari LUXIE (pashmina instant yang di-launch sebelumnya). Dengan cara pemakaian yang sama, Elana memperbarui : . DETAIL DESIGN, sehingga jatuhnya di kepala, dada dan punggung jauh lebih rapi. . DETAIL UKURAN, supaya pakainya semakin mudah dan semakin nyaman. . DETAIL PILIHAN BAHAN, dengan material Ilona Crepe, yang sifatnya ringan, tidak menerawang, tidak licin, sangat lentur dan stretch, jatuh helaiannya pas banget... . 2 IN 1 STYLE HIJAB, sehingga pashmina ini praktis dapat digunakan dengan 2 gaya sekaligus. Mau Syar'i bisa, mau Dynamic juga bisa... . Jangan cuma dilihat, FOLLOW dan BELI SEKARANG, karena untuk pembelian pertama di @elana.id kamu akan dapatkan discount 10% TANPA MINIMUM PEMBELIAN. . LUCIA Instant? Kamu harus punya... Cek pilihan warna di post selanjutnya yah. . #elana #elana id #hijab #hijab online #hijab instant #premiumhijab #premiumshawl #premiumpashmina #premiumsquare #pashmina #pashmina instant #shawl #instantshawl #segiempat #square #instantsquare #printedshawl #printedsquare . #LUCIAInstantTutorial . #readystockelana

26.2.2017 21:34:26 0
Sponsored ads

Yeayy parcel utk Bawal Crepe dah sampai Ramai je peminat Bawal Crepe ni, tu sbb CikKain tak pernah stop jual Harga tak mahal, pakai pun boleh adjust labuh, senang bentuk, kain lembut & pakai terus jadi cantik Terima kasih #kainculturelovers . . ↪CATALOG & PRICE @kaincultureBAWAL ↪FEEDBACK #kaincultureBAWALCREPE . . DM / WhatsApp : +6019 236 1977 . . .

24.2.2017 05:51:59 3

WEEKEND SALE !!! . Hanya RM9/helai utk semua ARABIC SHAWL (normal price RM12)(tak termasuk postage) . Jom pilih corak/warna yg masih available kat katalog @kaincultureARABIC , SOLD OUT akan DELETE tau ✌ soooo jom rebut harga SALE sblm warna favourite korang habizzzz . . ↪CATALOG & PRICE @kaincultureARABIC ↪FEEDBACK #kaincultureARABIC . . DM / WhatsApp : +6019 236 1977 . . .

25.2.2017 05:48:23 1

Repost @_qamaaa Love the quote Thank you for sharing the photo dear #kainculturelovers . . WEEKEND SALE !!! . Hanya RM9/helai utk semua ARABIC SHAWL (normal price RM12)(tak termasuk postage) . Jom pilih corak/warna yg masih available kat katalog @kaincultureARABIC , SOLD OUT akan DELETE tau ✌ soooo jom rebut harga SALE sblm warna favourite korang habizzzz . . ↪CATALOG & PRICE @kaincultureARABIC ↪FEEDBACK #kaincultureARABIC . . DM / WhatsApp : +6019 236 1977 . . .

25.2.2017 18:49:01 2

Repost @fatihahla Looking pretty wearing DIAN Shimmering Wide Shawl in Navy Blue Thank you dear #kainculturelovers . . DIAN Shimmering Wide Shawl skrg ada Clearance Sale tau ! Boleh pilih nak hujung straight atau curved sbb shawl ni custom made Kain lembut & flowwy tambah dgn effect glitter nampak sgt exclusive Cepat DM/whatsapp CikKain utk list warna yg available okay . . PRICE : RM24 /helai 2 meter x 0.7 meter (straight/curved end) * tak termasuk postage . . ↪CATALOG @dianshawlbykainculture ↪FEEDBACK #dianshawlbykainculture . . DM / WhatsApp : +6019 236 1977 . . .

26.2.2017 06:19:56 1

Thank you muchly dear #kainculturelovers . CAR BOOT SALE! Lokasi : Tesco Extra Seksyen 13, Shah Alam (sebelah MSU) Tarikh : 26 Februari 2017 (Ahad) Masa : 4 petang - 11 malam . Mcm2 pilihan tudung/shawl/inner dijual termasuk SHAWL BARU yg belum jual online tau And all items are on SALE too! See u there . . DM / WhatsApp : +6019 236 1977 . . .

26.2.2017 13:07:11 1
Sponsored ads

. count your rainbows ... not your thunderstorms . . salam Maghrib dear #kainculturelovers . . .

26.2.2017 14:32:28 1

Thank you muchly dear #kainculturelovers . CAR BOOT SALE! Lokasi : Tesco Extra Seksyen 13, Shah Alam (sebelah MSU) Tarikh : 26 Februari 2017 (Ahad) Masa : 4 petang - 11 malam . Mcm2 pilihan tudung/shawl/inner dijual termasuk SHAWL BARU yg belum jual online tau And all items are on SALE too! See u there . . DM / WhatsApp : +6019 236 1977 . . .

26.2.2017 15:44:03 1

Pastel Paris Square Scarf RM15 (exc postage) Readystock Material : Satin mate Color : 10 different color available Bidang 45" Watsap 0102911260 to purchase Hurry up ladies, grab one now while stock last! #chiffonshawl #bawalpucci #bubbleshawl #shawl murah #shawl #selendangcotton #printedshawl #plainwideshawl murah #plainshawl #plainwideshawl #printedwideshawl #wideshawl #satin #satin shawl #instantshawl #instantshawl murah #instantshawl nealofar #instantshawl cotton #shawl arabic #arabicshawl #bawalbidang45 #satin mate #paris #pastel

26.2.2017 18:46:20 0

NEW COLOURS INNERNECK !!! RELEASE NOW Jom grab to try ! Serious selesa . IRIS INNERNECK . Material : Cotton spandex . Size : Free size . Price: RM28 . Design : Round neck (jahitan getah di belakang) . . ~ Material kualiti tinggi (ringan dan tidak jarang) - cotton . ~ Selesa dan tidak panas . ~ Menepati labuh yang sesuai . ~ Terletak dan tidak nampak gelembung selepas memakai shawl . ~ Jahitan di belakang yang menjadikan inner Iris lebih kemas . ~ 3 warna yang menarik dan mudah dipadankan (grey stone, rose pink dan walnut) . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . For info/to order Whatsapp: 0183767920 (Sab)

26.2.2017 15:07:08 1

IRIS INNERNECK . Material : Cotton spandex . Size : Free size . Price: RM28 . Design : Round neck (jahitan getah di belakang) . . ~ Material kualiti tinggi (ringan dan tidak jarang) - cotton . ~ Selesa dan tidak panas . ~ Menepati labuh yang sesuai . ~ Terletak dan tidak nampak gelembung selepas memakai shawl . ~ Jahitan di belakang yang menjadikan inner Iris lebih kemas . ~ 3 warna yang menarik dan mudah dipadankan (grey stone, rose pink dan walnut) . ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ . For info/to order Whatsapp: 0183767920 (Sab)

26.2.2017 14:57:40 1

Warna-warna yang memukau. Bila dipadankan dengan pakaian fevret korangs, pasti penampilan lebih terserlah. Sekali sekala bermain dengan warna2 yang sebegini pasti buat hari-hari korangs ceria. . Nantikan esok ye. Jom whatsapp sis untuk warna2 yang cantik ni. Haritu pun ramai yang tak sempat grab instant shawl ni kan? Kali ni jangan lepaskan peluang ok. ____________ #selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshop murah #shawlmurah #shawlmurah malaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurah malaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneck murah #innerneck #anaktudungmurah

26.2.2017 18:30:11 0

UPDATE UPDATE UPDATE❗❗❗❗ . 4 HELAI RM100 . . EIRFA PRINTED CHIFFON SHAWL #shawlprinted byarrtyn . . ✔ 1 pcs RM35 (EXCLUDE POSTAGE) ✔ BUY 4 RM100 ✔ Material : Chiffon ✔ WIDE KNIFE CUT ✔ Size : 1.9m x 0.70m ✔ Finishing : Baby seam. ✔ LIMITED PCS To order : Whatsapp 0129593913 . Take note ! Colour might be slightly different due to lighting and editing process. . . #chiffonshawl #highqualitychiffon#shawlkeknis #sayajualchiffonshawl#chiffonshawl #shawlchiffon #shawlmurah #pastelshawl #shawlpastel #shawlkeknis #shawlmurah #heavychiffonshawl#pastelcolour #shawcantik #chiffonwideshawl#paintedshawl #shawlcorak #shawlpainted #shawlbungabunga#shawlborong #borongshawlmurah#borongshawlmalaysia#printedshawl #printedchiffon shawl#shawlprinted #printedchiffon #printedshawl murah#shawlprinted

26.2.2017 18:29:37 0

UPDATE UPDATE UPDATE❗❗❗❗ . 4 HELAI RM100 . . EIRFA PRINTED CHIFFON SHAWL #shawlprinted byarrtyn . . ✔ 1 pcs RM35 (EXCLUDE POSTAGE) ✔ BUY 4 RM100 ✔ Material : Chiffon ✔ WIDE KNIFE CUT ✔ Size : 1.9m x 0.70m ✔ Finishing : Baby seam. ✔ LIMITED PCS To order : Whatsapp 0129593913 . Take note ! Colour might be slightly different due to lighting and editing process. . . #chiffonshawl #highqualitychiffon#shawlkeknis #sayajualchiffonshawl#chiffonshawl #shawlchiffon #shawlmurah #pastelshawl #shawlpastel #shawlkeknis #shawlmurah #heavychiffonshawl#pastelcolour #shawcantik #chiffonwideshawl#paintedshawl #shawlcorak #shawlpainted #shawlbungabunga#shawlborong #borongshawlmurah#borongshawlmalaysia#printedshawl #printedchiffon shawl#shawlprinted #printedchiffon #printedshawl murah#shawlprinted

26.2.2017 18:29:19 0
Sponsored ads

UPDATE UPDATE UPDATE❗❗❗❗ . 4 HELAI RM100 . . EIRFA PRINTED CHIFFON SHAWL #shawlprinted byarrtyn . . ✔ 1 pcs RM35 (EXCLUDE POSTAGE) ✔ BUY 4 RM100 ✔ Material : Chiffon ✔ WIDE KNIFE CUT ✔ Size : 1.9m x 0.70m ✔ Finishing : Baby seam. ✔ LIMITED PCS To order : Whatsapp 0129593913 . Take note ! Colour might be slightly different due to lighting and editing process. . . #chiffonshawl #highqualitychiffon#shawlkeknis #sayajualchiffonshawl#chiffonshawl #shawlchiffon #shawlmurah #pastelshawl #shawlpastel #shawlkeknis #shawlmurah #heavychiffonshawl#pastelcolour #shawcantik #chiffonwideshawl#paintedshawl #shawlcorak #shawlpainted #shawlbungabunga#shawlborong #borongshawlmurah#borongshawlmalaysia#printedshawl #printedchiffon shawl#shawlprinted #printedchiffon #printedshawl murah#shawlprinted

26.2.2017 18:28:58 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday