Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#nealofar Instagram Medias

Countdown TIGA hari lagi!!! Siapa yang nak tunggu dah release baru nak oder tue sis nasihat booking dulu.Tak lama je lagi, 3 hari saje lagi..jadilah yang terawal yg mengayakan 2nd collection limited edition #aliffbysha .Cepat-cepat sebelum design kesukaan anda kehabisan stock .. RM99 come with exclusive box(cantek sgt!)and paper beg .. Whatsapp 016-7110793 .. .. #aliffsyukri #aliffsyukri terlajaklaris #shahidadherbs #bawal #tudungbawal #sayajual #bawal satin #squarescarf #johor #bangi #singapore #melaka #uitm #utmskudai #uum #upm #mumuscarf #ariani #bawal lover #satinscarf #perak #kedah #penang #cakenis #nealofar #aidijuma

1.3.2017 16:17:39 0

Countdown TIGA hari lagi!!! Siapa yang nak tunggu dah release baru nak oder tue sis nasihat booking dulu.Tak lama je lagi, 3 hari saje lagi..jadilah yang terawal yg mengayakan 2nd collection limited edition #aliffbysha .Cepat-cepat sebelum design kesukaan anda kehabisan stock .. RM99 come with exclusive box(cantek sgt!)and paper beg .. Whatsapp 016-7110793 .. .. #aliffsyukri #aliffsyukri terlajaklaris #shahidadherbs #bawal #tudungbawal #sayajual #bawal satin #squarescarf #johor #bangi #singapore #melaka #uitm #utmskudai #uum #upm #mumuscarf #ariani #bawal lover #satinscarf #perak #kedah #penang #cakenis #nealofar #aidijuma

1.3.2017 16:17:18 1
Sponsored ads

Countdown TIGA hari lagi!!! Siapa yang nak tunggu dah release baru nak oder tue sis nasihat booking dulu.Tak lama je lagi, 3 hari saje lagi..jadilah yang terawal yg mengayakan 2nd collection limited edition #aliffbysha .Cepat-cepat sebelum design kesukaan anda kehabisan stock .. RM99 come with exclusive box(cantek sgt!)and paper beg .. Whatsapp 016-7110793 .. .. #aliffsyukri #aliffsyukri terlajaklaris #shahidadherbs #bawal #tudungbawal #sayajual #bawal satin #squarescarf #johor #bangi #singapore #melaka #uitm #utmskudai #uum #upm #mumuscarf #ariani #bawal lover #satinscarf #perak #kedah #penang #cakenis #nealofar #aidijuma

1.3.2017 16:16:39 0

Cantiknyaaaaa customer donning Marisa set ni. Suka suka suka Now memang tengah sale so boleh grab cepat cepat. Boleh pakai pergi mana mana, material sejuk, tak jarang dan sangat sangat berbaloi tauu . . . Marisa set . . Price 1 set Rm55 exclude postage . 2 set Rm110 Free postage (Postage SM Rm10 | SS Rm14) Next item add Rm4 Colour : Maroon purple, Nude, Peach, Cream, Navy blue, Dusty pink ______ To order whatsapp 0182012372 #sayajual murah#sayajual seluar #sayajual palazzo#sayajual seluar #sayajual palazzo#top#bazaaronline #bazaarpaknil #byeaco #bazaarmurah #bazaarkarat #bazaarjkt #bazaarpaknil #bazaaronline #blousemurahmalaysia#blousecantik #palazzopants #palazzomurah #highwaistedpants#blogger #surihatimrpilot#fattahamin #lofattah #lofattah team#neelofa #nealofar #noradanish #sytd#sayajual #sayajual murah#sayajual bajumurah#sayajual dress #izzatxizzati #muslimahtop #muslimahfashion#

1.3.2017 14:32:10 2

KISAH PEMBELI DAN TERUS JADI PENGEDAR MARYKAY.. PERCAYA PADA MARYKAY.. 2015➡2016➡2017 . 2015 yg sedeyyyyy! Nak kawen uolss muka comot yakmat! pkai mk lps tu stop.. Huhuu.. 2016 start pkai balik & jd beauty consultant.. Bru btol2 sedar. 2017 lps 4bln consistent pakai mk . Yang penting kena sabar dan konsisten sahaja , pasti membuahkan hasil yang diinginkan . Penantian yang berbaloi .Nampak beza sangat kan ? . Kulit makin bersih , licin dan sihat . Siapa kata dengan produk yang berasaskan bahan botani yang berkualiti tinggi tak boleh cantik ?. Boleh tau . ❤so anda memang kena dapatkan free consultation dgn perunding kecantikan yang bertauliah . Sebelum ni dah guna macam-macam produk wajah ! Tapi masalah masih tak selesai malah makin teruk . Hati-hati dengan produk wajah di pasaran sekarang. Ada yang uli hanya pakai tangan, campur dengan bahan kimia dan gaul dalam tong cat . . Apa kata kali ni cuba produk dari bahan semulajadi. Dari sumber botani berasaskan tumbuh-tumbuhan. Produk yg sama taraf dengan SKii, Lancome,Clinique dll. Tapi yang ini harganya berpatutan dan jimat sampai 6-7 bulan . Set Botanical Effects® Mary Kay® mampu memulihkan masalah kulit yg anda alami bermula dari bahagian dalam kulit dan barulah ke bahagian luar kulit . . Anda perlu bijak memilih produk penjagaan kulit yang tidak meRENGSAkan apatah lagi mengGELUPASkannya menjadi lebih cerah dari yg sepatutnya. Ingat tujuan sebenar rawatan wajah adalah untuk menyihatkan kulit bukan sekadar mencerahkan. . Sis jatuh cinta sangat dengan Mary Kay sebab Mary Kay dah rawat masalah jerawat , whitehead , blackhead , kusam dan sebagainya disebabkan produk yang mempunyai bahan kimia merbahaya . Alhamdulillah , skin sis semakin hari semakin cantik dan sihat . Happy sangat! . #selfesteemwhitehead #blackhead #oilyskin #combinationskin #welcomemarch #morning #maymakeup #skincareselamat #skincareterbaik #marykay makeup #skincareterbaik #nealofar #sugarscraf #marykay malaysia #marykay #marykay n9 #marykay jb #setbotanik #jerawat #mukaberminyak #mukakering #kulitnormalkombinasi #kukitberminyak #kulitsensitif #gelapbawahmata #bekasparutjerawat #nakcantik

1.3.2017 14:12:56 4

Note 1 #wings Hampir semua model hp ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:19:17 0

Liverpoool . Wlpn tak minat bola , tapi memang minat liverpool la dari dulu Hampir semua model hp ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:18:11 1

Akatsuki #akatsuki #naruto shippuden #naruto #baruto Pernah tengo NARUTO? Memang anime legen laaa. Dulu selalu main kat tv3 Nak phonecasing cam ni? Hampir semua model hp ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:16:58 0
Sponsored ads

Vivo Y51 . Pendapat korang la , lawa tak? Hampir semua model hp ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:14:25 0

Lenovo s890 Peminat paul pogba tu boleh lah oder design cam ni Hampir semua model hp ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:12:44 0

Kapel set model ip5 Phone lain pun ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:10:10 0

Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:09:32 0

J2 prime Moddel phone lain pun ada Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:08:51 0

BRAND +NAMA Smart ?tak Nak buat phonecase sendiri? Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:07:34 0

Ngam sangat dah siapa yg nak jadi doctor tu. Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 13:06:47 0

Okeh ni siapa lupa ANIME ni mmng patut kena ketuk kepalaaa. Anime : One Piece Lawa tak casing ni Minat siapa: lufy? Zoro? Nami? Sanji? Robin? Chopper? Franky? Brook? Haha #mugiwarapirates ada yg tinggal? JOM BUAT CASING DESIGN ANDA SENDIRI . Jadikan casing anda design yang paling champion . Tidak seperti IG seller lain, kami tunjukkan dahulu mockup design sebelum print . Harga kami dah termasuk postage ke semenanjung. So, takyah nak tambah-tambah lagi dah macam IG seller lain . Scroll down koleksi gambar di IG kami untuk sample dan contoh design. DM atau wassap kami untuk menempah 012 816 3949 #casing #customcase #customcasing #custommadecase #custommadecasing #phonecase #casing baru #phonecasing #casing murah malaysia #casing murah #iphone #casing _casing #samsung #sony #oppo #huawei #ootdmy #mudahterhibur #geraklupaperoger #cuticutimalaysia #totebagmurah #nealofar #lepak

1.3.2017 12:54:25 2
Sponsored ads

. Set Kehamilan Shaklee. . Ada tak ibu-ibu yang hami tetapi; ✅Cepat letih ✅Rasa lesu ✅HB low ✅Bacaan BP tak cantik ✅Ulang alik hospital drip air ✅Berat badan terlebih, dan perlu minum air gula. . Pengambilan nutrisi yang lengkap penting sepanjang kehamilan bagi membantu; ✅Perkembangan otak dan minda bayi yg sempurna ✅Perkembangan bayi yg sihat ✅Mengelakkan drp jaundice. . Antara supplement yg penting utk ibu-ibu hamil; ✅ESP: Sumber protein. Mengelak screcth mark pada kulit ibu dan memberi tenaga tambahan. ✅Vita-Lea: Membantu ibu menambah zat besi bagi mengelakkan pitam, kurang daya ingatan, dan hilang konsentrasi. ✅Vita-C: Sebagai antioksidan. Meningkatkan sistem imun ibu dan bayi serta mencantikkan kulit. ✅B-Complex: Lengkap dgn 8 kumpulan vitamin B yg diperlukan badan, demi membantu tubuh badan bertenaga, minda lebih fokus, emosi yg stabil, dan wajah berseri. ✅Ostematrix: Bayi akan menyerap 90% drp kalsium ibu. Ini boleh akibatkan osteoporisis, gusi berdarah, sakit sendi, lenguh, cramping, keletihan, serta menampakkan garisan tua di wajah. ✅Omega Guard: Boleh diambil pada kandungan 3rd trimester. Penting untuk perkembangan minda bayi. . Untuk free konsultasi, boleh whatsupp ida ❤ . 016-6614675 . #hamil #vitaminhamil #hamil dansihat #pemakananibuhamil #hamil anakpertama #supplementhamil #hamil danmelahirkan #sethamil #sethamil shaklee #sethamil terbaik #sethamil murah #hamil dancergas #hamil dancerdas #shakleesgpetani #shakleerawang #shakleesemenanjung #shakleesabahsarawak #shakleemelaka #shakleepahang #ibuhamil #ibumuda

1.3.2017 11:48:39 1

. #testimonikurus . "Doktor suggest turunkan berat badan. Berjaya turunkan berat badan dlm masa 2 minggu saja. Padahal sebelum ni, kemain payah berat nak turun" . Worry no more, set kurus bajet shaklee kan hadoo... Diuji secara klinikal dan dijamin selamat tanpa kesan sampingan! . Jom kurus berjemaah❤ . 016-6614675 . #herblaxshaklee #lecithinshaklee #cinchshakeshaklee #kurusdengancepat #kurusdansihat #shakleesemenanjung #shakleekl #shakleekedah #shakleesemulajadi #shakleegombak #shakleeselayang #shakleesabahsarawak #nakkuruscepat #nakkawin #nealofar #lofattah #metabolisma #lawas #lawas dankurus #kurusdalam2minggu #kurusnakkawin #jomkurus sebelumraya #jomkurus #kurusdancantik #ubatkurus

1.3.2017 05:20:04 0

Assalamualaikum... semoga kita diberikan rezeki yg halal.. amin.. #welcomemarch #morning Maymakeup #skincareselamat #skincareterbaik #marykay makeup #skincareterbaik #nealofar #sugarscraf #marykay malaysia #marykay #marykay n9 #marykay jb #setbotanik #jerawat #mukaberminyak #mukakering #kulitnormalkombinasi #kukitberminyak #kulitsensitif #gelapbawahmata #bekasparutjerawat #nakcantik #makeupartis #kulitcantik #lipstickmarykay #penjagaankulit wajah #penjagaankulit #kulitkusam #pencucimukaterbaik

1.3.2017 04:47:22 1

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday