Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#lofattahunited Instagram Medias

@Regrann from @thefa_team - Jangan lupa gais vote #wanitaterakhir jugak @Regrann from @mals.co - jangan lupa vote #wanitaterakhir di stesen radio juga! ni kedudukan minggu ini. Saya akan update setiap minggu, InsyaAllah . Jom vote kasi no.1 dan kekalkan! #WeAreStrongBecauseWeAreTogether #lofattah #fattahamin #fattahkitapunya "Fattah Kata #fattahkorangpunya" . . poster pun insyaAllah, akan upgrade dari masa ke semasa. jgn lupa vote! link ada dkt gambo tu ha lepastu klik undi. senang kan? 2 minit je! kalau nak undi utk #ame2017 link Ada di bio saya . . p/s: warna feveret tah kan biru! #teamhsc #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa

23.2.2017 15:38:56 0

@Regrann from @thefa_team - Nak Nelydia Senrose boleh tak? @Regrann from @ducatimerah - KUALA LUMPUR 22 Feb.- Pengarah drama Michael Ang memberitahu pihaknya masih mencari pengganti Neelofa untuk drama arahan terbaharunya berjudul Hero Seorang Cinderella.  FATTAH AMIN akan berpasangan dengan pelakon lain kerana Neelofa tidak jadi berlakon dalam drama Hero Seorang Cinderella. Jelasnya setakat ini pihaknya sedang berusaha mengadakan sesi uji bakat terbuka untuk mencari pelakon yang sesuai untuk membawakan watak tersebut. “Kami akan adakan uji bakat dalam minggu hadapan, masih tidak tahu sama ada yang akan menggantikan Neelofa ini wajah baharu atau pelakon yang sedia ada. “Jika pelakon memang kita sudah ada beberapa nama seperti Zara Zya, Emma Maembong, Janna Nick dan Fazura,” katanya. Sementara itu, menjelaskan keadaan sebenar, kata Michael ketiadaan Neelofa dalam drama ini bukan kerana keengganan pelakon itu berlakon. Bagaimanapun ia lebih kepada disebabkan hal-hal tertentu. “Neelofa memang tidak ada masalah, tapi atas hal-hal tertentu yang tidak dapat elakkan saya tidak dapat satukan Neelofa dan Fattah dalam drama ini. “Setakat ini yang sudah memberikan kata putus untuk berlakon dalam drama ini adalah Fattah dan Uqasha Senrose,” jelasnya. - UTUSAN ONLINE Cc @michaelang38 ambik fazura please #heroseorangcinderella #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:53:42 2

@Regrann from @neelofa - Today is the day! My second birthday collection, #myladylofabynh Luxe is now available ❤ With Swarovski Dragonfly Pendant and Swarovski stones all over it, Lady Lofa Luxe is the one for you if you're looking for simplicity yet exclusive! Check out @naelofarhijab / @naelofar.publika on how you can purchase it and follow @inmyladylofa to enter #inmyladylofa contest and win Lady Dior handbag worth RM 22k #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:53:33 0
Sponsored ads

@Regrann from @thefa_team - @Regrann from @mywarm_oven - Buku #qalifmoden Tidaklah Mengecewakan (Part 6) . . *"Yang best jadi pelakon ialah kita boleh jadi apa yang kita inginkan macam Mr Pilot, abang polis dan anak orang kaya, tapi yang paling best jadi DIRI SENDIRI" #qalifmoden * Cukuplah saya dedah sedikit-sedikit dulu, kalau nak lebih kena dapatkan senaskah. Buku #qalifmoden ini juga didatangkan bersama sebuah cakera padat lagu single FA bertajuk "Wanita Terakhir". Diberitakan juga sebanyak 100 ribu naskah cetakkan pertama sudah hampir kehabisan dan kini sudah masuk fasa cetakan kedua. Terakhir, ingin saya rumuskan bahawa buku #qalifmoden ini berada dalam katogeri dan kelasnya tersendiri dengan acuan fotografi terbaik. Untuk seorang peminat, ia amat berbaloi dimiliki. Jika hendak banding-membanding sekalipun, biarlah berpada-pada. Bak kata pepatah inggeris, membandingkan sesuatu haruslah 'an apple to apple comparison'. Sekian ulasan ringkas saya. *Edy Noor Reduan* Aktivis Blogger  SAMM #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:47:22 1

@Regrann from @thefa_team - @Regrann from @mywarm_oven - Buku #qalifmoden Tidaklah Mengecewakan (Part 5) . . Fattah turut mengakui dalam #qalifmoden bahawa idola lakonan beliau adalah seorang hero dan figura yang tersohor dalam industri seni tanah air iaitu Datuk Rosyam Nor. Mungkin kerana sejarah hidup Datuk Rosyam Nor yang bertatih dari seorang anak setinggan, kurang lebih saling tidak tumpah seperti yang pernah dilalui oleh Fattah sendiri. Banyak perkongsian tips, kata-kata positif dan nasihat dari Fattah Amin dinukilkan dalam #qalifmoden dengan harapan ia juga mampu menjadi inspirasi. Fattah juga merakamkan pengalaman pahit dan manis, segala impian dan cita-cita beliau untuk dijadikan aspirasi. Bukankah ia satu teladan yang baik? Ingin saya petik satu lagi kata-kata dalam #qalifmoden ; . . Sekian ulasan ringkas saya. *Edy Noor Reduan* Aktivis Blogger  SAMM #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:46:48 0

@Regrann from @thefa_team - @Regrann from @mywarm_oven - Buku #qalifmoden Tidaklah Mengecewakan (Part 4) . . Seterusnya saya agak teruja apabila menyelak muka surat awal #qalifmoden yang merafak syukur kepada Allah di atas setiap rezeki yang melimpah, dan muka surat awal juga dapat dilihat bagaimana Fattah mendedikasikan setiap kejayaan beliau selama hari ini, adalah hasil doa restu dan kasih sayang ibu-bapanya. *"Setiap kebaikan yang berlaku dalam hidup kita, aku percaya itu adalah doa dari kedua ibu-bapa kita" #qalifmoden * Lupa saya nak nyatakan, sejurus selepas Fattah semakin berjaya dalam bidang lakonan, stunt pertama yang beliau lakukan ialah menghadiahkan sebuah rumah dua tingkat kepada ibu, Azizah Abdul Ghani dan bapanya Amin Musa. Ini paling sweet sebenarnya. . . Sekian ulasan ringkas saya. *Edy Noor Reduan* Aktivis Blogger  SAMM #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:46:03 0

@Regrann from @thefa_team - @Regrann from @mywarm_oven - Buku #qalifmoden Tidaklah Mengecewakan (Part 3) . . Siapa yang kenal dan tahu rentetan kehidupan Fattah Amin sebelum menjadi seorang artis pastinya akan terkesan dengan setiap helaian #qalifmoden dan faham mengapa ia diterbitkan. Saya kenal Fattah Amin sejak beliau kecil, saya tahu bagaimana jerih kehidupan seorang anak sulung dari 5 beradik, dibesarkan oleh penjawat awam dan suri rumah. *"Untuk aku menangis dalam lakonan bukan senang, aku kena feel dan fikirkan kesusahan aku dulu-dulu" - #qalifmoden * Sampai satu masa, ibunya terpaksa keluar bekerja di kedai runcit 24jam. Walaupun begitu, tatacara kehidupan, akhlak dan pelajaran adik beradiknya tidak diabai, semua adik-adik beliau tamat belajar hingga menara gading. Cukuplah sedikit saya menyingkap peribadi Fattah di zaman nostalgia 'Flat Kenanga'. . . Sekian ulasan ringkas saya. *Edy Noor Reduan* Aktivis Blogger  SAMM #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:45:18 0

@Regrann from @thefa_team - @Regrann from @mywarm_oven - Buku #qalifmoden Tidaklah Mengecewakan (Part 2) . . Pengkritik turut persoal siapa gerangan seorang Fattah Amin untuk menulis sebuah buku pada tahap ini. Bagi saya kita tidak perlu menjadi professor serba tahu atau doktor falsafah untuk menggarap sebuah buku, kerana siapa saja boleh menulis dan menerbitkan buku. Apa yang penting bukan siapa yang menulis tetapi siapa yang ingin membaca apa yang tertulis. Samada tulisan kita terjual atau tidak, pasaran yang menentukan. Dalam kes Fattah, pasti ramai peminatnya ingin 'baca' #qalifmoden , maka laku keraslah hendaknya. Saya tidaklah menyalahkan mereka yang kritik, kerana kritikan itu juga mampu membina dan secara tidak langsung melariskan. Cuma sebagai insan, saya lebih mengharapkan kritikan yang hadir itu biarlah setelah melihat semua sudut dan setiap aspek penerbitan #qalifmoden termasuklah pengisiannya. Kita perlu adil dalam memberi penilaian sebelum membuat kesimpulan - Dont judge the book by a slice of page lah. . . Sekian ulasan ringkas saya. *Edy Noor Reduan* Aktivis Blogger  SAMM #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:44:39 0

@Regrann from @thefa_team - @Regrann from @mywarm_oven - Buku #qalifmoden Tidaklah Mengecewakan (Part 1) . . Sebagai seorang yang rapat, saya terpanggil untuk mengulas ringkas sebuah buku yang saya kira agak istimewa kerana peluncurannya ke dunia ini menjadi viral seantero nusantara. "99 kata-kata #qalifmoden " oleh Fattah Amin lahir dari kisah pergelutan hidup seorang anak muda yang kini menerpa nama dalam bidang seni. Buku 99 Kata-Kata #qalifmoden  ini (#qalifmoden ) bukanlah sebuah novel yang mempunyai naratif penceritaan kisah hidup, bukan juga sebuah biografi ataupun eksiklopedia. #qalifmoden menampilkan himpunan kata-kata dari hati nurani Fattah Amin yang ingin dikongsi kepada semua peminat beliau agar sedikit sebanyak menjadi pedoman dalam mengejar kejayaan. Sebagai bonus, setiap bait kata-kata #qalifmoden dihiasi dengan pelbagai foto 'kehidupan' dan tidak kurang juga swafoto Fattah Amin bertepatan dengan konsep sebuah buku koleksi peminat. #qalifmoden ketika lahirnya begitu rancak diperkatakan, atau dengan bahasa yang lebih jujur - dikritik hebat. Hanya dengan paparan satu muka surat dari 99 kata-kata #qalifmoden yang menjadi sebaran di media sosial, rata-rata pengkritik bersikap skeptikal dan prejudis, sikap yang sudah menjadi kebiasaan orang kita. Secara positifnya, ambillah satu peluang 'wake up call' untuk mengubah gaya persepsi masyarakat kita dengan memilih untuk tidak prejudis mahupun skeptikal. . . Sekian ulasan ringkas saya. *Edy Noor Reduan* Aktivis Blogger  SAMM #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa

23.2.2017 13:44:03 0
Sponsored ads

@Regrann from @fattahaminz - Haiii korang buat apa tu. Sorry ganggu..Fattah nak bagitau satu berita penting ni…24 & 25 FEBUARI NI ada Karnival Youngpreneurs Go! anjuran SSM kat Universiti Malaysia Perlis. So apa lagi... Yang kat Utara tu dah pergi ke KARNIVAL YOUNGPRENEURS GO! kat Unimap. Banyak aktiviti best untuk korang semua. Ada program pidato dan seminar keusahawanan, Malaysia Online Business Challenge, Entrepreneur Hunt, Magic show dan macam2 lagi. Rugi baq ang kalau tak pi sana. Apa lagi..hangkut semua mari pakat pi KARNIVAL YOUNGPRENEURS GO! #iamssm #suruhanjayasyarikatmalaysia #ssm15tahun #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:41:30 0

@Regrann from @fattahaminz - Let's celebrate the day that gave you the freedom of thought, actions, faith and speech. May the glory of Independence Day be with you forever. Celebrate the free spirit of Brunei . Happy National Day Princess Jefriah, Princess Umi and Brunei! @fateambrunei #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:40:58 0

@Regrann from @fattahaminz - Full schedule now. Byk shooting still on going. But Alhamdulilah ada OLIcandy, membuatkan sy masih boleh tersenyum Thank u @olicandyhq for this energy booster! . #olicandyhq #olicandyxfattahamin #fattahamin z #kunyahkunyahelok #chewabletablet #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 13:39:52 0

@Regrann from @embunreal - Today..lelaki ini berbaju biru..hurmm. #favouritecolour #fattahamin #zhakif #diaanakjeneral - #repost inaijari: @Regrann from @dia_anak_jeneral - (23 Feb 2017) Day 41 #diaanakjeneral Masih lagi shoot scene sekitar rumah mak Zhakif di kampung. Nampak Syirin tengah tanya Mak Nani pasal sejarah silam Zhakif. Igs @khalidnadzri - #regrann #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa

23.2.2017 13:38:25 0

The eyes dont lie!! And I'll be watching you ! . . #seenoevilhearnoevelspeaknoevil #setiapgambaradamessage repost from @sikenit_dramaaddict . . Semua bermula dari MATA! Lalu terlahir kata² Awas dengan kata² yg dicipta, Jgn sampai mengata², Sebok mengata, merata², Tk pasal² nanti bersengketa, Kan baik concentrate pada yg tercinta, Ramai yg perhati rasa berdukacita (big small big small je tgk..... ) . . P/s:kenit mmg tgh sakit mata. . Geng tasbih berderai suka interact, Jgn la malu nk bebual dgn kita Susah kalau pikir dia je correct Eh eh dia pulak marah kita ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ Apa nk buat dgn org gini???? . @linajamil28 @kn1964 @wardawpr @ohwowlady @zilarepin @lofaxfattah @jazzeilajapilus_ @_leeeyana_ hari ni kenit good girl tk bully dorang.. Tapi.... Get ready assignment baru. . #gengtasbihberderai #8isenough #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #commentyangbaikbaik #jalanterus #gtbbehindfattah #lofattahunited #positivevibesplease #negativetaklayan"

23.2.2017 03:34:13 0

MATA Repost from @sikenit_dramaaddict) using @RepostRegramApp - . #setiapgambaradamessage Semua bermula dari MATA Lalu terlahir kata² Awas dengan kata² yg dicipta, Jgn sampai mengata², Sebok mengata, merata², Tk pasal² nanti bersengketa, Kan baik concentrate pada yg tercinta, Ramai yg perhati rasa berdukacita (big small big small je tgk..... ) . P/s:kenit mmg tgh sakit mata. . Geng tasbih berderai suka interact, Jgn la malu nk bebual dgn kita Susah kalau pikir dia je correct Eh eh dia pulak marah kita ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ Apa nk buat dgn org gini???? . @linajamil28 @kn1964 @wardawpr @ohwowlady @zilarepin @lofaxfattah @jazzeilajapilus_ @_leeeyana_ hari ni kenit good girl tk bully dorang.. Tapi.... Get ready assignment baru. . #gengtasbihberderai #8isenough #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #commentyangbaikbaik #jalanterus #gtbbehindfattah #lofattahunited #positivevibesplease #negativetaklayan

23.2.2017 03:29:56 3

. #setiapgambaradamessage Semua bermula dari MATA Lalu terlahir kata² Awas dengan kata² yg dicipta, Jgn sampai mengata², Sebok mengata, merata², Tk pasal² nanti bersengketa, Kan baik concentrate pada yg tercinta, Ramai yg perhati rasa berdukacita (big small big small je tgk..... ) . P/s:kenit mmg tgh sakit mata. . Geng tasbih berderai suka interact, Jgn la malu nk bebual dgn kita Susah kalau pikir dia je correct Eh eh dia pulak marah kita ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ Apa nk buat dgn org gini???? . . @linajamil28 @kn1964 @wardawpr @ohwowlady @zilarepin @lofaxfattah @jazzeilajapilus_ @_leeeyana_ hari ni kenit good girl tk bully dorang.. Tapi.... Get ready assignment baru. . #gengtasbihberderai #8isenough #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #commentyangbaikbaik #jalanterus #gtbbehindfattah #lofattahunited #positivevibesplease #negativetaklayan

23.2.2017 03:22:11 6

Pinjam poster #gengtasbihberderai Jom undi!!!#ame2017 #repost @linajamil28 with @repostapp ・・・ Hellooooo Day 3 Have you voted for them yet? Geng tasbih berderai is very nice Jgn la takut nk sapa, Anugerah meletop is back guys Jom undi kesayangan² kita! . Yay Jom vote for @neelofa And @fattahaminz undi without fail everyday from now ok! Details semua da up kat poster... . Jgn pening² jgn confuse². Undian anda adalah rahsia.. (Ehh mcm pilihan raya pulak) . #gengtasbihberderai #gtbbehindfattah #gtbbehindlofa #ame2017 #lofattahunited #teammamafattah #teammakusufattah #teamkakakfattah #teamadikfattah #doayangbaikbaik #ckpyangbaikbaik #commentyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #welofayou

23.2.2017 02:54:24 1
Sponsored ads

Hellooooo Day 3 Have you voted for them yet? Geng tasbih berderai is very nice Jgn la takut nk sapa, Anugerah meletop is back guys Jom undi kesayangan² kita! . Yay Jom vote for @neelofa And @fattahaminz undi without fail everyday from now ok! Details semua da up kat poster... . Jgn pening² jgn confuse². Undian anda adalah rahsia.. (Ehh mcm pilihan raya pulak) . #gengtasbihberderai #gtbbehindfattah #gtbbehindlofa #ame2017 #lofattahunited #teammamafattah #teammakusufattah #teamkakakfattah #teamadikfattah #doayangbaikbaik #ckpyangbaikbaik #commentyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #welofayou

23.2.2017 02:25:51 1

@Regrann from @thefa_team - by @abushaefhamza #igstory #fattahamin #tengkuianuzzam #heroseorangcinderella 22-02-2017 #teamdiaanakjeneral #lofattah #lofattah united #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #lofakitapunya #lofakorangpunya #fattahkitapunya #fattahkorangpunya #lofattah kitapunya #fattahamin #neelofa #fattahxlofa #lofattah #lofattah lovers #doayangbaikbaik #teamlofattah #positivemind #familialofattah #wanitaterakhir @fattahaminz @neelofa - #regrann

23.2.2017 02:17:36 1

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday