Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#jones Instagram Medias

@Regrann from @infokajian_bdg - Dua suku kata JOM-BLO Ihiy, ada yang sensi. Kalem, mblo. Sebutan jomblo emang nyebelin yah? Bikin kesel gitu. Soalnya brandingnya jomblo itu ngenes Siapa yang memulainya? Tanggungjawab! Terus, katanya sebutan single lebih oke. Soalnya lebih keren dan engga ngenes. Boleh lah Sebenarnya, inti dari jomblo/single itu sendirian kan? Engga ada pasangan gitu. Laki-laki ama perempuan atau sebaliknya, bukan kebalik. Sabar, demen ye emang bahas beginian. Tenang, intinya bukan itu. Engga, ini caption ngga manas-manasin kok ye. Mau jomblo/single hal terpentingnya adalah "jagalah hati, jangan kau nodai." Plak dum plak. Maksud andha? Engga tahu, dateng coba ke show ini. PERDANA DI INDONESIA *"KETIKA JOMBLO BERTASBIH"* capslok nyantai bisa kayaknya *Tundukkanlah, rasakan manisnya iman dimulai dari menundukkan pandangan* Langka bener jomblo bertasbih. Biasanya menangisi kesendirian Show ini tayang : Kamis, 2 Maret 2017 Open gate : ⏰ 19.30 wib Langsung tatap muka!! Bukan tatap mata! Di Perpustakaan Pusdai Jabar Sama kaka Ricky Rizki Setiadhiguna Sungguh tiada tara, ini show langka! Kapan lagi bisa ngejomblo seasik disini dah. Nge-single ngga enak euy bahasanya Buruan slotkan waktu terbaik untuk menimba air, eh ilmu bersama. Jarang terjadi!! #apasih . Ajak sodara, sodari, beta, pace, oppa, onnie, hyung, kyung (?), pyung (?). Jangan lupa bawa al-Quran yes? Cusss PS : Ini bukan parody film. Ini kisah nyata tentang si Jomblo tidak ngenes. #islam #jomblo #jones #kajian #taklim #majelis #pusdai #hijrah #masjid - #regrann

1.3.2017 20:50:58 0

Very happy that we have managed to win this cup considering how we had a very small rest time days considering Southampton's and how we just flew back to England 2 days prior to the final so im very happy we were the team to get our hands on it!... The game itself wasn't great from our perspective as we where not passing the ball around with urgency or making runs to the bar line , Southampton where the better side for the majority of the first and second we have to admit resulting to them scoring a goal which should have counted but i am not complaining its about time we had some luck 🤘.. We capitalised by scoring a free kick from zlatan (@iamzlatanibrahimovic ) im very very happy he shows up in big games and he cost us nothing aswell ... Jesse (@jesselingard) got his name on the score sheet with a cooly taken shot which went through the defenders legs and into the bottom right corner ‼️.. The game got us anxious in the second half and with it looking to go to Xtra time the bigman Ibrahimovic (@iamzlatanibrahimovic) steps up and gets his head on a beauty of a cross by ander herrera (@anderherrera) which was the winner and made us EFL champions ️ GET IN ‼️‼️ Now lets beat Bournemouth at home in the league ️COME ON UNITED️ - - - What is your opinion? - Follow my partner - @thearsenalarchive - - - Just dismiss these united hashtags ️ - #mata #martial #ibrahimovic #herrera #mkhitaryan #rooney #degea #jones #futbol #addidas #red #cup #mufc #ggmu #mourinho #pogba #football #sport #soccer #reddevils #followforfollow #likeforlike #f4f #l4l #manchester #united #manchester united #premierleague #league #epl #football

1.3.2017 20:45:48 0
Sponsored ads

udah lama gak upload foto sama cewek ❤️❤️ . . . . padahal jomblo adik sendiri dianggap pacar #jones

1.3.2017 20:44:24 0

Credit @riverscenescw ~ Riverdale 30 day challenge ~ Day 7: favorite scene: either this scene or when Betty and jughead were sneaking around at the Blossoms. ~ Q: favorite subject at school? A: probably history not sure I really don't like school atm. ~ Comment to be tagged in next post. - - - #riverdale #archie andrews #archie #andrews #betty cooper #betty #cooper #jughead jones #jughead #jones #kevin keller #kevin #keller #cheryl blossom #cheryl #blossom #jason blossom #jason #josie mccoy #josie #mccoy #veronica lodge #veronica #lodge #colesprouse #cole #sprouse #lilireinhart #lili #reinhart

1.3.2017 20:27:26 0
Sponsored ads

Check out this incredible catering offering from one of our favourite local restaurants @jonesandsonsdalston that we supply to These smoked mackerel fillets,fresh horseradish and pickled beetroot look delicious.

1.3.2017 20:14:54 3

°, betty x archie repost, because no one saw it yesterday! ° cc: hellscoyote ac: mine dt: @hellscoyote ° leave feedback pls

1.3.2017 20:10:50 6

Makasih kecil yang selalu inget hari ini, walaupun kecepetan 30 menit n nama aku nya kurang tepat, mungkin anda lelah karna sudah terlalu lama sendiri ya Hhhah . Dari dulu ni anak selalu romantis kayak kasih coklat n surat lah, editan foto la, dll. Jangan bilang kamu suka aku ya hahha.......Thnks ya yang selalu kasih karya di hari brojolnya akuh hahah #anakseni #caloncekgu #jones #belacinarikota #temenmasaalay #sedangmencaritemanhidup#bosensendiri

1.3.2017 19:47:04 2

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday