Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#diasemanishoneymusical Instagram Medias

Hampa hampa semua tgk la pic ni.. Tudung soft awning ys pakai ni dah 7-8 kali masuk mesin dan masih terbentuk elok lagi..rugi sapa tak mau try, byk customer ys yg repeat order lg....haaaaa mai cepat na sapa nak order tudung soft awning, pm/ wassap 0174577082 yana ya..walaupun soft awning tp tak melekap kat muka..terbentuk elok..dan yg paling penting blh masuk mesin basuh..#tudung express #yanastyle #sayajual #sayajual borong #diasemanishoneymusical #7harimencintaiku #sayajual borong #tudung murah #tudung murah malaysia #tudung misi murah #tudung misi #tudung

23.2.2017 15:52:44 0

Assalamualaikum Che Siti Kebaya ! Cantik kan? Hmm kalau awak yang baca ni pakai mesti lagi cantik cun melecun. . Bertambah ayu lah sisturr... =================== More Kebaya? Click here #kebaya malabiz Breastfeedfriendlymalabiz #bffmalabiz ====================== Che Siti Kebaya :) #kebaya ciksitimalabiz . • Material Como Crepe (Kain lembut, mudah iron) • Saiz : S M L XL 2XL • 5 warna che siti yang cantik • Wudhu friendly (Boleh sinsing hingga siku) • Nursing friendly • Ada poket di sebelah kanan • Kain skirt (design duyung) . RM109 only inc postage . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kebaya murah #kebaya cantikmurah #VisitMyIg #kebaya terkini #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #sayajualkebaya #tunic #bazaarpaknil #bazaaronline #igersonline #kebaya #meletop #kebaya modern #kebaya moden #lofattah #diasemanishoneymusical #bruneionlineshop #singaporeonlineshop #urusanhaticikdramaqueen

22.2.2017 16:14:50 0

Assalamualaikum Che Siti Kebaya ! Cantik kan? Hmm kalau awak yang baca ni pakai mesti lagi cantik cun melecun. . Bertambah ayu lah sisturr... =================== More Kebaya? Click here #kebaya malabiz Breastfeedfriendlymalabiz #bffmalabiz ====================== Che Siti Kebaya :) #kebaya ciksitimalabiz . • Material Como Crepe (Kain lembut, mudah iron) • Saiz : S M L XL 2XL • 5 warna che siti yang cantik • Wudhu friendly (Boleh sinsing hingga siku) • Nursing friendly • Ada poket di sebelah kanan • Kain skirt (design duyung) . RM109 only inc postage . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kebaya murah #kebaya cantikmurah #VisitMyIg #kebaya terkini #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #sayajualkebaya #tunic #bazaarpaknil #bazaaronline #igersonline #kebaya #meletop #kebaya modern #kebaya moden #lofattah #diasemanishoneymusical #bruneionlineshop #singaporeonlineshop #urusanhaticikdramaqueen

22.2.2017 16:14:21 0
Sponsored ads

Assalamualaikum Che Siti Kebaya ! Cantik kan? Hmm kalau awak yang baca ni pakai mesti lagi cantik cun melecun. . Bertambah ayu lah sisturr... =================== More Kebaya? Click here #kebaya malabiz Breastfeedfriendlymalabiz #bffmalabiz ====================== Che Siti Kebaya :) #kebaya ciksitimalabiz . • Material Como Crepe (Kain lembut, mudah iron) • Saiz : S M L XL 2XL • 5 warna che siti yang cantik • Wudhu friendly (Boleh sinsing hingga siku) • Nursing friendly • Ada poket di sebelah kanan • Kain skirt (design duyung) . RM109 only inc postage . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kebaya murah #kebaya cantikmurah #VisitMyIg #kebaya terkini #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #sayajualkebaya #tunic #bazaarpaknil #bazaaronline #igersonline #kebaya #meletop #kebaya modern #kebaya moden #lofattah #diasemanishoneymusical #bruneionlineshop #singaporeonlineshop #urusanhaticikdramaqueen

22.2.2017 16:13:57 0

Assalamualaikum Che Siti Kebaya ! Cantik kan? Hmm kalau awak yang baca ni pakai mesti lagi cantik cun melecun. . Bertambah ayu lah sisturr... =================== More Kebaya? Click here #kebaya malabiz Breastfeedfriendlymalabiz #bffmalabiz ====================== Che Siti Kebaya :) #kebaya ciksitimalabiz . • Material Como Crepe (Kain lembut, mudah iron) • Saiz : S M L XL 2XL • 5 warna che siti yang cantik • Wudhu friendly (Boleh sinsing hingga siku) • Nursing friendly • Ada poket di sebelah kanan • Kain skirt (design duyung) . RM109 only inc postage . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kebaya murah #kebaya cantikmurah #VisitMyIg #kebaya terkini #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #sayajualkebaya #tunic #bazaarpaknil #bazaaronline #igersonline #kebaya #meletop #kebaya modern #kebaya moden #lofattah #diasemanishoneymusical #bruneionlineshop #singaporeonlineshop #urusanhaticikdramaqueen

22.2.2017 16:13:36 0

Assalamualaikum Che Siti Kebaya ! Cantik kan? Hmm kalau awak yang baca ni pakai mesti lagi cantik cun melecun. . Bertambah ayu lah sisturr... =================== More Kebaya? Click here #kebaya malabiz Breastfeedfriendlymalabiz #bffmalabiz ====================== Che Siti Kebaya :) #kebaya ciksitimalabiz . • Material Como Crepe (Kain lembut, mudah iron) • Saiz : S M L XL 2XL • 5 warna che siti yang cantik • Wudhu friendly (Boleh sinsing hingga siku) • Nursing friendly • Ada poket di sebelah kanan • Kain skirt (design duyung) . RM109 only inc postage . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kebaya murah #kebaya cantikmurah #VisitMyIg #kebaya terkini #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #sayajualkebaya #tunic #bazaarpaknil #bazaaronline #igersonline #kebaya #meletop #kebaya modern #kebaya moden #lofattah #diasemanishoneymusical #bruneionlineshop #singaporeonlineshop #urusanhaticikdramaqueen

22.2.2017 16:12:48 0

Assalamualaikum Che Siti Kebaya ! Cantik kan? Hmm kalau awak yang baca ni pakai mesti lagi cantik cun melecun. . Bertambah ayu lah sisturr... =================== More Kebaya? Click here #kebaya malabiz Breastfeedfriendlymalabiz #bffmalabiz ====================== Che Siti Kebaya :) #kebaya ciksitimalabiz . • Material Como Crepe (Kain lembut, mudah iron) • Saiz : S M L XL 2XL • 5 warna che siti yang cantik • Wudhu friendly (Boleh sinsing hingga siku) • Nursing friendly • Ada poket di sebelah kanan • Kain skirt (design duyung) . RM109 only inc postage . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kebaya murah #kebaya cantikmurah #VisitMyIg #kebaya terkini #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #sayajualkebaya #tunic #bazaarpaknil #bazaaronline #igersonline #kebaya #meletop #kebaya modern #kebaya moden #lofattah #diasemanishoneymusical #bruneionlineshop #singaporeonlineshop #urusanhaticikdramaqueen

22.2.2017 15:53:09 0

BISMILAHIRAHMANIRAHIM Which one of your most FAVOURITE? . Whatspp me 0176050455 and tell me what your most favourite??. . WHATSAPP SEKARANG‼️‼️ . #sayajualinnerneck #sayajualinnernecktiffany #sayajualinnermagic #sayajualinnerninja #innerneck #innermagic #tiffanyinnerneck #alhumaira agent #alhumaira innerneck #alhumaira #alhumaira tiffanyinnerneck #bazarpaknil #bazarpaknil murah #laraalana #sikolotsuamiku #laraaisyah #patahnyasebelahsayah #lofattah #surihatimrpilot #neelofa #fattahamin #awaksangatnakal #diasemanishoneymusical

22.2.2017 13:31:08 1
Sponsored ads

SET COMBO KURUS & CANTIK . ✅ ESP: untuk kawal selera makan dan tenaga yang berpanjangan, shape-up badan, hilangkan parut, cerahkan kulit, dan juga sunburn . ✅ Omega: untuk bakar lemak degil sampai lapisan paling dalam, serta bagus utk kolestrol juga . ✅ Vit C: untuk jerawat, tona tak sekata, cerahkan kulit, kulit sensitif, eczema, resdung, imunisasi, sunburn, dan macam2 lagi . Khas untuk mereka yang order set ni SAHAJA, ada something special utk uolls tau...Jeng jeng jeng.. . Kay 010-7942528 Your Shaklee Supervisor

21.2.2017 18:11:31 1

- jom kita undi #diasemanishoney !!!!! Kita kasi drama yang sangat best ni menang AME !! #sayangnanaalip #diasemanishoneymusical #diasemanishoney #nanalipselamanya ❤❤❤❤❤ @sitinordiana @alifsatar @alifsatarofficial @sitinordianafc @honeybeearmyofficial

21.2.2017 16:47:05 0

Dah cuba bermacam jenis inner neck tapi takda satu pun yang boleh buat anda rasa selesa? Kalau begitu, anda wajib dapatkan TIFFANY inner neck dari Alhumaira ini! Material yang kami gunakan adalah cotton viscose dimana ianya sangat sejuk, serap peluh, terletak elok dan tidak ketat dibahagian leher. Pasti anda akan merasa selesa sepanjang hari jika memakai TIFFANY inner neck ini. Confirm tak menyesal dan takkan cari inner neck lain dah. . Salam Sayang Semua ❤️ . #tiffanyinnerneck #alhumairaagent #alhumairalovers #sayajualinnerneck #innerneck #bazarpaknil #patahnyasebelahsayap #laraaisyah #diasemanishani #surihatimrpilot #sayajualinnermagic #innermagic #innerninja #sayajualinnerninja #laraalana #surimrpilot #patahnyasebelahsayap #lofattah #neelofa #fattahamin #diasemanishoney #diasemanishoneymusical #nahurindu #mahagururajalawak #mejabulatsepahtu

21.2.2017 16:01:02 0

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL . . ✔ 6550 mg setiap tablet ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ✔ Sebotol 30 biji untuk sebulan ✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari . . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . . HARGA RM 47 SM/ RM 53 SS FREE POS WHATSAPP +60174578921 . . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #ruangrezekihanania #swapreview #produkkurus #produkkecantikan #igbiz #student #uitm #kolej #onlineshopping #diasemanishoneymusical #dianzvitaminbaru #dianzvitce #vitce #vitce dianz #vitaminc e #vitaminc #supplementkecantikan #vitamilk #nanolighternercreambydianz #nanoremovalcreambydianz #HisapHisapTerusCantik #hisap2teruscantik

21.2.2017 08:34:02 0

[ STRAWBERRY & KARIPAP : INI BUKAN KISAH NINI & HAIKAL ] . Hye peeps !! Siapa pernah tengok citer "Strawberry dan Karipap" lakonan cilik mia dan rykal ? Hehe. Coach tak pernah tengok, tapi baca sinopsis jerr . . Masih ingat 3 jenis buah yg perlu masukkan dalam diet ANDA ? . Siapa ingat, nyatakan 3 buah tu kat ruangan komen . Hari ni coach nk share buah yg ke-4 yg boleh ANDA masukkan dlm diet harian anda tapi agak susah sikit nak dpt buah strawberry ni . ANTARA KHASIAT BUAH STRAWBERRY ADALAH ; . ✔ Sumber yg bagus sebagai vitamin C berbanding jeruk2 yg telah diproses. . ✔ Membantu mengurangkan paras kolestrol dlm saluran darah. . ✔ Kaya dengar serat yg membantu sistem penghadaman yg bermasalah. . ANDA boleh variasikan cara pengambilan ini. Nak buat smoothie ke time cuaca panas2 ni, nak buat snacking ke . . Jangan buat dessert dan celup coklat, pastu makan sampai 32 biji sudah laaa !! . Nanti jadi citer "Dia Semanis Coklat Straweberry" !! Kena diabetes baru tau !! .. alaaa, gurau pun tak boleh.. . TAG & MENTION KENALAN ANDA YG MUKA MEREKA SEMERAH STRAWBERRY .

21.2.2017 07:16:43 4

FUNGSI UTAMA DIANZ VITAMILK BOOSTER . ✔ Meningkatkan pengeluaran susu badan. ✔ Menambahkan tenaga ✔ Menguatkan rahim ✔ Menegangkan payudara dan punggung ✔ Kulit menjadi lembut ✔ Muka berseri dan 'pinky' ✔ Awet muda ✔ Menyihatkan badan dan dijauhkan penyakit . . SIAPA YANG PERLU CUBA DIANZ VITAMILK BOOSTER . ✔ Wanita yang merancang untuk hamil ✔ Wanita mengandung ✔ Wanita yang sedang berpantang ✔ Wanita yang menyusukan anak . . CARA PENGAMBILAN  DIANZ VITAMILK BOOSTER . ✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi ✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla ✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh ✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari ✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari . . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . WhatsApp 0133698864 Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #ruangrezekihanania #swapreview #produkkurus #produkkecantikan #igbiz #student #uitm #kolej #onlineshopping #diasemanishoneymusical #vitamilk #vitamilk booster #milkbooster #parents #ibubapa #ibumengandung #ibumenyusui #mypantangbelike #momtobe

21.2.2017 03:49:32 0

CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL . . ✔ 6550 mg setiap tablet ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ✔ Sebotol 30 biji untuk sebulan ✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari . . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . WhatsApp 0133698864 Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #ruangrezekihanania #swapreview #produkkurus #produkkecantikan #igbiz #student #uitm #kolej #onlineshopping #diasemanishoneymusical #dianzvitaminbaru #dianzvitce #vitce #vitce dianz #vitaminc e #vitaminc #supplementkecantikan #vitamilk #nanolighternercreambydianz #nanoremovalcreambydianz #HisapHisapTerusCantik #hisap2teruscantik

21.2.2017 03:47:35 1
Sponsored ads

Hampa hampa tgk la pic cust ys Cik. Puan misi pakai tudung soft awning, nampak tak terbentuk elok kn..haaaaa mai cepat sapa nak order tudung soft awning, pm/ wassap 0174577082 yana ya..walaupun soft awning tp tak melekap kat muka..terbentuk elok..dan yg paling penting blh masuk mesin basuh..rujuk gambar yg ys pkai sblm ni ya..#tudung express #yanastyle #sayajual #sayajual borong #diasemanishoneymusical #7harimencintaiku #sayajual borong #tudung murah #tudung murah malaysia #tudung misi murah #tudung misi #tudung

20.2.2017 16:41:07 2

KURUNG SURI #kurung surimalabiz ================== More Kurung? Click here #kurung malabiz More Kurung Moden? Click here #kurung modenmalabiz ========================== Material: Tisabella Silk Kualiti superb, kain best, lembut dan selesa. . Wudhu friendly Nursing friendly Princess cut (potongan tengah) Tidak mudah tercarik Tidak luntur Tidak mengecut Ironless Zip depan belakang . Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . Rm92/ Rm85 Inc pos . Kalau suka, jgn lupa TAG kawan2 korang yerk! . Order 1) Snap shot item yg anda inginkan 2) DM di ig dgn klik pada lambang ↪↪ Arrow kat atas 3) Whatsapp / Telegram 019.258.0296 . #kurung murah #kurung pahangmurah #kurung #kurung modenmurah #minikurungmurah #lofattah #bazaaronline #sayajualmurah #ootd #kurung murah malaysia #bazaarpaknil #igersonline #kurung tunicmurah #ilofayou #diasemanishoneymusical #kurung mudahwudhu #kurung blouse #kurung 2in1 #meletop #kurung puccimurah #kurung kainpuccimurah #kurung modenpuccimurah #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipdibuka #dropshipper #reseller

19.2.2017 16:58:00 1

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday