Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#codalorsetar Instagram Medias

. Assalam ❤️ . The perfect start for breakfast. This is what I called as "Beauty + Energy Drink" . Untuk mereka yang nak KULIT CANTIK, ESP nih bantu mencerahkan, menganjalkan, menghilangkan parut jerawat & jeragat, mengecutkan jerawat, mengecilkan pori, mengurangkan eye bag (mata panda). . Untuk mereka yang nak BADAN CANTIK & MAINTAIN, ESP nih los glysemic index yang membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Yang tak nak loose weight pun boleh consume ESP, cuma tukar ambil after meal. . Untuk mereka yang nak LEBIH CERGAS & BERTENAGA, ESP bertindak sebagai energy booster (penambah tenaga segera). . Untuk mama mama yang MENYUSUKAN baby, ESP membantu memekatkan, menambahkan kuantiti dan kualiti susu badan. InshaaAllah baby cepat kenyang, gebuu dan debot. . Untuk mommies yang sedang BERPANTANG, ESP nih selain untuk milk booster dia bantu baik pulih luka lebih cepat (yang czer wajib try consume, yang normal pun boleh consume bagi luka jahitan cepat cantum.) . Untuk preggy mommies, ESP bantu berikan tenaga supaya tak cepat letih, cantikkan dan gebukan kulit baby, kuatkan tulang dan kurangkan sakit sakit badan. Ada juga yang bila consume morning sickness berkurang. . Untuk mereka yang tengah ikhtiar untuk hamil / TTC, ESP membantu menguatkan otot rahim. InshaaAllah dapat mengatasi masalah 'baby fragile' dan mengurangkan risiko keguguran. . Banyakkan khasiat dan kelebihan ESP nih? Semua peringkat umur boleh consume (12 years above), so boleh lah jadikan supplement untuk seisi keluarga. . Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi zura terus menerusi whatsapp . Your Health & Beauty Consultant Shahzura Ismail 0189880906 #esp #setkulit #setcantik #setjerawat #setezema #shaklee #shaklee murah #shaklee alorsetar #shaklee hargaspecial #promoshaklee #sayajualmurah #vitamin #shaklee effect #espshaklee #abangbombailoveyou #muashahalam #espmurah #codalorsetar #codjitra #collagen shaklee #collagen #flawless #kulitcantik #gebugebas #espshaklee

26.2.2017 10:04:48 0

NAK JAMBANG? MUKA JAMBU? MISAI & JANGGUT TAK SEKATA? . . NARAMUQ PREMIUM MOUSTACHE & BEARD OIL . . HARGA RM40 POSTAGE Semenanjung RM 5 Sabah Sarawak RM 10 . . Fungsi dan kelebihan: ✔Menggalakkan pertumbuhan misai, janggut & jambang ✔Melebatkan misai, janggut & jambang ✔Melembutkan misai, janggut & jambang ✔Melembabkan kulit muka di bawah jambang ✔Mengelakkan kelumumur pd jambang dan gatal pada kulit muka ✔Memastikan misai, janggut & jambang tumbuh dgn lebih sihat, berkilat dan terurus . . BERGANTUNG PADA HORMON DAN JUGA GENETIK Terima kasih. :) Whatsapp 01116445766 sekarang . #naramuq #beard oil #pomade #menstyle #minyakjanggut #minyakjambang #jambangidaman #janggutlebat #pomade lokal #teambeard #lokalah #beard #barber shop #barber #menstyle #supportlocal #instalike #beard products #supportlocal #branding #sayajual #malaysia #ppokedah #codjitra #codalorsetar

26.2.2017 08:06:20 0
Sponsored ads

. Assalamualaikum dearies Ramai yang mengaku selepas menggunakan SET CANTIK ini ternyata lebih banyak IMPROVEMENT. Zura pun jatuh cinta tau dengan set nie. . Yang masih tak tahu lagi apa kelebihan set kecantikan shaklee ni, zura explain satu persatu dengan ringkas okeyh. . ESP (2-3bulan) - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - elakkan kencing manis - kuatkan ingatan memori - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . VITAMIN C PLUS ( 3-6bulan) - Perlindungan daripada sinar uv - Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil - Tona kulit menjadi lebih sekata - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka - Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) - Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema - Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Membantu menghasilkan kolagen dlm badan - Kulit lebih glowing dan radiant . .VITAMIN E (GRAPE SEED) - Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas. - Mengurangkan parut & masalah jerawat - Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat - Mengatasi masalah whiteheads & blackheads - Membantu mengurangkan eyebag - Mengawal masalah kulit berminyak - Mengatasi masalah jeragat - Boleh buat sbg masker - Melambatkan proses penuaan - Your beuty consultancy, Shahzura Ismail 0189880906 #shaklee #shaklee murah #shaklee alorsetar #shaklee hargaspecial #promoshaklee #sayajualmurah #vitamin #shaklee effect #espshaklee #abangbombailoveyou #muashahalam #espmurah #codalorsetar #codjitra #collagen shaklee #collagen #flawless

26.2.2017 05:13:12 0

. Assalamualaikum dearies Ramai yang mengaku selepas menggunakan SET CANTIK ini ternyata lebih banyak IMPROVEMENT. Zura pun jatuh cinta tau dengan set nie. . Yang masih tak tahu lagi apa kelebihan set kecantikan shaklee ni, zura explain satu persatu dengan ringkas okeyh. . ESP (2-3bulan) - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - elakkan kencing manis - kuatkan ingatan memori - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap . VITAMIN C PLUS ( 3-6bulan) - Perlindungan daripada sinar uv - Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil - Tona kulit menjadi lebih sekata - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka - Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) - Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema - Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Membantu menghasilkan kolagen dlm badan - Kulit lebih glowing dan radiant . Shahzura Ismail 0189880906 #shaklee #shaklee murah #shaklee alorsetar #shaklee hargaspecial #promoshaklee #sayajualmurah #vitamin #shaklee effect #espshaklee #abangbombailoveyou #muashahalam #espmurah #codalorsetar #codjitra #collagen shaklee #collagen #flawless #kulitcantik #gebugebas #espshaklee #vitamin c #setkulit #setresedung #setjerawat #setkulit kusam

26.2.2017 05:11:15 0

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . Kulit putih 5x ganda Mehilangkan parut lama Mengecilkan liang roma terbuka Mengecutkan JERAWAT . Menyingkir kan toksin dlm bdn Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . Promosi Rm60 add Postage Rm8 SM / Rm11 SS 012 5540025 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . . . #shhazbeauty #shhazbeauty kedah #shhazbeauty alorsetar #shhazbeauty perlis #boosterwhitening #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningalorsetar #viral #viral malaysia #kulitputih #kosmetikmurah #feedbackbooster #kulitputih #kosmetikmurah #alorsetar #sungaipetani #langkawi #jitra #aor #codalorsetar #codpendang #agentdiperlukan #agentwanted #agentneeded #dropship #dropship jom #dropship diperlukan #dropship wanted #dropship needed

26.2.2017 03:27:26 4

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . Kulit putih 5x ganda Mehilangkan parut lama Mengecilkan liang roma terbuka Mengecutkan JERAWAT . Menyingkir kan toksin dlm bdn Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . Promosi Rm60 add Postage Rm8 SM / Rm11 SS 012 5540025 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . . . #shhazbeauty #shhazbeauty kedah #shhazbeauty alorsetar #shhazbeauty perlis #boosterwhitening #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningalorsetar #viral #viral malaysia #kulitputih #kosmetikmurah #feedbackbooster #kulitputih #kosmetikmurah #alorsetar #sungaipetani #langkawi #jitra #aor #codalorsetar #codpendang #agentdiperlukan #agentwanted #agentneeded #dropship #dropship jom #dropship diperlukan #dropship wanted #dropship needed

26.2.2017 03:26:25 0

WOWW!! KULIT MENJADI PUTIH BERSIH !!! Tak perlu cari supplement yg lain !! PRODUK NI DAH terbukti #berkesan & #TERBAIK !!! Tak sampai 7 HARI dah berkesan !! HARGA #murah ❌TAK PERLU BANCUH ! ❌TAK PERLU KEMAM ! HANYA AMBIL SEBOTOL 100ml DALAM KOTAK DAN MINUM SAMADA PAGI ATAU MALAM Tak sampai 7 HARI DAH NAMPAK KESAN ! Cerahhhh gebu cek hoiii !!! PInkish and putih cm SNOW dah !! 🤗 4 GABUNGAN BAHAN TERBAIK PALING BERKESAN ! •Buah kurma • Buah delima • Madu kelulut • Chia seeds ________________________________ APA KATA MEREKA ???? ________________________________ "Salam , sis punya produk mmg cepat bertindak , mmg terbaik Allah zahirkan minuman ni memang terbaik ! " . "saya baru try satu set, mmg berkesan . kulit sya gelap sekarang makin cerah . ramai tegur perubahan kt kulit sy ". . "Saya baru try satu set kulit makin lembut ,jerawat dah kecut dan parut pun makin pudar.. memang terbaik la ". ________________________________________ Minuman Yara terbaik kerana :- ________________________________________ ✅ Mencerahkan kulit dri dalaman ✅ Mengurangkan jerawat ✅ Melembabkan kulit ✅ Memudarkan parut jerawat ✅ Memberi kulit pinky semula jadi ✅ Mengurangkan kulit yg berminyak ✅ Mengurangkan pigmentasi ✅ Menegangkan kulit , awet muda. ✅ Memutihkan kulit seluruh badan dan wajah Whatsapp 0174324917 Whatsapp 0174324917 #teamkakdian #yarabest #yaraalorsetar #codalorsetar #codmergong

26.2.2017 03:24:32 2

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . Kulit putih 5x ganda Mehilangkan parut lama Mengecilkan liang roma terbuka Mengecutkan JERAWAT . Menyingkir kan toksin dlm bdn Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . Promosi Rm60 add Postage Rm8 SM / Rm11 SS 012 5540025 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . . . #shhazbeauty #shhazbeauty kedah #shhazbeauty alorsetar #shhazbeauty perlis #boosterwhitening #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningalorsetar #viral #viral malaysia #kulitputih #kosmetikmurah #feedbackbooster #kulitputih #kosmetikmurah #alorsetar #sungaipetani #langkawi #jitra #aor #codalorsetar #codpendang #agentdiperlukan #agentwanted #agentneeded #dropship #dropship jom #dropship diperlukan #dropship wanted #dropship needed

26.2.2017 03:21:17 0
Sponsored ads

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . Kulit putih 5x ganda Mehilangkan parut lama Mengecilkan liang roma terbuka Mengecutkan JERAWAT . Menyingkir kan toksin dlm bdn Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . Promosi Rm60 add Postage Rm8 SM / Rm11 SS 012 5540025 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . . . #shhazbeauty #shhazbeauty kedah #shhazbeauty alorsetar #shhazbeauty perlis #boosterwhitening #boosterwhiteningkedah #boosterwhiteningalorsetar #viral #viral malaysia #kulitputih #kosmetikmurah #feedbackbooster #kulitputih #kosmetikmurah #alorsetar #sungaipetani #langkawi #jitra #aor #codalorsetar #codpendang #agentdiperlukan #agentwanted #agentneeded #dropship #dropship jom #dropship diperlukan #dropship wanted #dropship needed

26.2.2017 03:09:22 0

Feedback kebaboom niii . 15oz sekali pump je uolls . Ni hasil gabungan dari DV & vitamilk . Takyah dah bebanyak kali pump . sekali pump pun dah dapat hasil mcmni . Mmg terbhoikkkk ✅✅✅ . ️ 011 3643 1192 . #codalorsetar #dianzvitamilk

25.2.2017 16:31:46 0

Kad kahwin tengah hangat di pasaran. Promosi hingga mac 2017. 500pcs Rm490. Ada free gift ye. Sampul bercetakk. Ada pilihan 3 warna utk corak yang ni. . Whatsapp 0134655341 #printmurah #printkedah #printalorsetar #printaloqsetaq #kahwin #kadkahwinmurah #welcomeboardmurah #sticker murah #labelmurah #kadkahwinbajet #alorsetar #aloqsetaq #aor #kulim #penang #perlis #codalorsetar #bannermurah bantingmurah #kadkahwinonline #kadkahwinjimat #sticker online #sticker #labelonline #sticker transparentmurah #sungaipetani #kadkahwinonline #printhousealorsetar #printing

25.2.2017 16:18:17 0

Kami ada promosi normal sticker, transparent sticker, white sticker dan lain2 jenis sticker. Harga sticker serendah 8sen. Bgtau saiz dan jenis kuantiti kami akan kira utk awak . Whatsapp 0134655341 #printmurah #printkedah #printalorsetar #printaloqsetaq #kahwin #kadkahwinmurah #welcomeboardmurah #sticker murah #labelmurah #kadkahwinbajet #alorsetar #aloqsetaq #aor #kulim #penang #perlis #codalorsetar #bannermurah bantingmurah #kadkahwinonline #kadkahwinjimat #sticker online #sticker #labelonline #sticker transparentmurah #sungaipetani #kadkahwinonline #printhousealorsetar #printing

25.2.2017 16:15:53 0

Another testimonial daripada customer #dexandraperfumes .. Rakan sy sorang ni mmg penggemar perfume. Beliau memilih Tresor Midnight Rose dari dexandra kerana harumannya yg elegan dan exclusive. Malahan, tresor midnight rose dari dexandra ini sama baunye dgn original! Belian pertama beliau drpd sy ialah Viva La Juicy.. ternyata beliau dah jatuh cinta dgn cik viva kite sehinggakan buat pesanan bg kali kedua. Insyaallah, bila stok viva dah sampai, cepat2 sy akan delivery ke dpn pintu rumah beliau Siapa yg nak order lg? Whatsapp sy 0104044313 .. #dexandrakedah #codalorsetar #codkualakedah #sayajualminyakwangi

25.2.2017 16:01:27 0

Suami awak rajuk berpanjangan? Dh xde idea nak pujuk? Biar sy bantu awak.. ape kata awk hadiahkan suami kesayangan awk dgn #dexandraperfumes ? Byk brand yg best yg pasti akn dpt memikat hati dia kembali.. kalau nak bau yg soft but masculine, armani code & acquo di gio adalah pilihannyaa.. klu nak perfume consultation, boleh whatsapp sy 0104044313 #sayajualminyakwangi #sayajualonline #codkualakedah #codalorsetar

25.2.2017 15:44:13 1

X-Ne Facial Spray ni sesuai bagi mereka yg ada masalah kulit jerawat, berminyak dan berjerawat. . Selain daripada merawat kulit wajah, ia juga boleh digunakan sebagai "setting makeup spray" ye , so solekan tahan lebih lama . X-Ne Facial Spray - RM30.75 (ahli RM27.65) . Postage RM7 SM / RM11 SS. . Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye . Terima kasih. . #sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #xnefacialspray #acnetreatment #oilyskin #skincare #codalorsetar

25.2.2017 13:38:18 0
Sponsored ads

ARPENAZ 10 BACKPACK (READYSTOCK) RM25 EXCLUDE POSTAGE COD AREA ALOR STAR 5 COLOURS ARE AVAILABLE Details / To Order ws : +60174165180 wc : nuraisyahomar_ fb : Nur Aisyah #arpenaz10 #arpenaz10 backpack #backpackmalaysia #backpackmurah #codbackpack #cod #codalorsetar #alorsetar #igersmalaya #vscocamalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #mygeng_gua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

23.2.2017 08:23:47 0

ARPENAZ 10 BACKPACK (READYSTOCK) RM25 EXCLUDE POSTAGE COD AREA ALOR STAR 5 COLOURS ARE AVAILABLE Details / To Order ws : +60174165180 wc : nuraisyahomar_ fb : Nur Aisyah #arpenaz10 #arpenaz10 backpack #backpackmalaysia #backpackmurah #codbackpack #cod #codalorsetar #alorsetar #igersmalaya #vscocamalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #mygeng_gua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

23.2.2017 08:23:37 0

ARPENAZ 10 BACKPACK (READYSTOCK) RM25 EXCLUDE POSTAGE COD AREA ALOR STAR 5 COLOURS ARE AVAILABLE Details / To Order ws : +60174165180 wc : nuraisyahomar_ fb : Nur Aisyah #arpenaz10 #arpenaz10 backpack #backpackmalaysia #backpackmurah #codbackpack #cod #codalorsetar #alorsetar #igersmalaya #vscocamalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #mygeng_gua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

23.2.2017 08:23:22 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday