Search users like: @justinbieber or tags like: instalove






108 Comments (Top 20 comments)


πŸ˜‚πŸ‘πŸ»

Wax colour

Betul tu

Hahahahahha ...betul sngt2 ..mengada ngada gila πŸ˜‚πŸ˜‚

Anjing boleh je samak apa nk pening2 kan.Katalah dlm keadaan emergency contoh nk slmtkn seekor anjing kena ke nk fikir pjg ukt bantu.Ada satu riwayat dimana seorg pelacur dimasukkan ke syurga sbb beri seekor anjing minum menggunakan kasutnya.

@ndiahhmzah

terbaik πŸ‘

@bintang_jad

@effa0208 kisah tu bukan kisah benar tp hanya ibarat hikayat atau dongeng berzaman ...anjing d gunakan sbg bahan penceritaan utk menunjukkan ganjaran berbuat baik sesama makhluk.....

@nur_aida1214 tk apalah sekurang-kurangnya ada contoh kita kena berbuat baik pd semua makhluk Allah kan.Sbb byk haiwan terinaya dimana1.

@aishahshahmizan tidak pernah merancang pembunuhan tuannya πŸ˜‚πŸ˜‚

@nidazakir

@rizal_annida

@fathinannida mengada-ngada merri

@jasminjeffri

@ftihn

@makzaini

@4isyh

Hahaha dua je.@azfarr_ismail

Bijak jugk @ciktiehah

Heyyy mana ada. Takbaik lahh😭😭 @azlylily

@ohmyjep πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

@enna.frihh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚...nyesal bela kucing byk2

HAHAHAHAH @atykahhnur πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

@ainzanuar_

Sebb tu lah anjing bila mati dia d tmpat kan syurga

Jib mana?

πŸ˜‚πŸ˜‚

Dh haram buat ape nk pegang.taik bersih lg dr anjing kn.pegi la pegang taik tu ha

@nbila.njwa

Nabi suke kucing..

Sampai ke binatang pun kena banding..alaahai..huhuhu

Nice πŸ˜‚ btw anyone nk jana pndptn πŸ’° di rumah ja ? Mai usha ig saya πŸ˜‰

High Cal πŸ‘‰ SELAMAT, HALAL & BERKESAN πŸ‘πŸ‘πŸ‘ WA : +60 16-558 2077 Wechat : hicalsium

@amalin.17 @srza__

@jepsepahtu ? Hahhahhaha mngada2 😝😝😝

Hahaha...biji mata tu paling gerante....hohoooooooo

Kalau tak samak aku dah pegang dahh

@_mohddanish_

@cheechee__

Sbb haram

Hahahahah satu lagi pasal jep....kuat tido hahah

..@noraina_izzati

@imanrathi @hatta_jalil @mumo_gram AHHAHAHAHH MODALLL

Kalau jip tu haiwan x haram, jangan katakan pegang, cium pun aku nak

Jom singgah insta saya ada jual Emma Maembong Bubble Soap, Inspired Instax and Polaroids, Wardrobe, Makeup 😚 Harga kasih syg!

Anjing ni nk pegang bole kalau bulu dia kering je bulu basah bru kena samak tk silap

@muhdnami_ aah btl2

Kucing tk berniat nk bunih tuan dia ker

Sian jepπŸ˜‚...ingat nk bela jip...tpi tkleh sbb harammmπŸ˜‚πŸ˜‚

@rossilaas

Jip

Tulisan ini kok mirip bahasa malaysia yah...

Hi :D Jom scroll ig saya .. Kitorang buat promosi Year End Sale Booster Whitening besar besaran !! Makan 3 biji pun dah nampak kesan kulit semakin cerah , cantik , gebu , pinkish , flawless tau !! Dah la murah , berkesan pulak tu !! Esok promo nie dah tamat .. WhatsApp saya 0103011346

@bujibuchempel

@7_nabiha_m

LOLOLOLOL kau vs jep @jibo_gram

Who's afraid of husky ? πŸ˜‚ @_thaav

@mohamadazizirosli

@4isyh

@wwazki

haram 😩

Kalau tak haram dah lama aq beli satu

@muhdnami_ klau ikut mazhab syafiee.. wlaupun bulu dia kering still jgak kena samak.. sbb anjing kan jilat bulu dia.. :)

@nabilaamran

Hahahaha @elsyazlia mana satu idaman

@iemayu02 lek ahh yg hg nk lebih2 ni pasepa πŸ™„

@ika4may tapi nk bela anjing boleh je tapi syarat kena letak luar and niat nk melindungi kwsan rumah

@ika4may try bukak video ust azhar idrus pasal nie.. mgkin mmbantu

@ramiroslan

Anjng najis lah..., kucing hewan kesukaan nabi πŸ˜€

Klau jip tak haram dah lme aku bela seekor

@naeem_firdaus

@halifah_hany

Jom follow guys ig shop yg gempak ni @oryskatesupplyco dan @santai_skateboards

Umo 20 tahun still rendah? Dah try banyak ubat tapi still rendah? Hubungkan Wechat : SuplementTinggi. Biar bagi tau rahsia tinggi sampai 15 cm😘PROMO PRICE ONLY FOR 5 MEMBERS jer😱Jom chat akak laju laju πŸ‘‰Wechat: SuplementTinggi😘

Prffft kesian...jep..haha..πŸ˜‚

Jom follow @rad.kl sbb diorang tengah buat sale kasut sekarang ni

Insta kami memaparkan fakta misteri. Jom singgah gais

Jom tengok ig kitaπŸ†—πŸ’Š Peninggi➑Pelangsing➑Penggemuk Terbaik Di DuniaπŸ’ŠπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ†•πŸ†•πŸ†•πŸ‘ŒπŸŒŸ jom order ❀ ❀ ❀

@nickydhera @

Hai akak akak comelπŸ™‹πŸ˜˜πŸ˜˜Jom tengok ig kitorangπŸ‘‡ SedieπŸ‘‰MILK PENINGGI BADAN, 🚻PROMO PRICE ONLY FOR 5 MEMBERS jer😱Jom chat akak laju laju😘😘😘 WA : +60165582429 Wc : ubatlajutinggi.

jep mcm bingo hahaπŸ˜‚πŸ˜„

@marissaonnn

Tambah lagi kat jep tu haiwan kesayangan nabi

πŸ˜‚πŸ˜‚

@jeptha_jason

Tmbh kat jep tu..Pentingkan diri

@nrlsyfiqahh_ betul gak

betulllll @fatihahhuners

@myrahsn ?

Jep Tapi Baik Kita Kurung Sia

*Dia

@nr.aishahbonia .. pilihlah Jip

@mhd.imn_ still mau jep😘

Jep berak rata rata

Jip kn haram

Jip kn haram

Kahkahkahkahkahakh

@ika4may sebab tangan kita berpeluh tu.tapi korang dua betul la hha sbb banyak pendapat mazhab kan πŸ˜€





Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday